Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να αποτινάξουμε το φόβο και την ανασφάλεια;

Γράφει ο Καφενόβιος


Τα ψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν. Η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου προχωρεί ακάθεκτη στην «εκτέλεση» των τελευταίων «συμβολαίων θανάτου» της Ελλάδας και του λαού της. ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ, χωρίς να συναντούν αντιστάσεις, εκθεμελιώνουν κατακτήσεις.......
δεκαετιών. Θυσιάζουν μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά δικαιώματα προικοδοτώντας με δημόσιο χρήμα το αδηφάγο τραπεζικό σύστημα. Παγιώνεται ένα τοπίο ζόφου σε όλη την Ελλάδα.

Μπροστά μας ένα εξάμηνο - φωτιά, μέσα στο οποίο εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά θα βομβαρδιστούν με ομοβροντία μέτρων της τάξης άνω των 13 δισ. ευρώ. Μέτρα σε δύο δόσεις: αυτές τις ημέρες η πρώτη και ως τον Ιούνιο η δεύτερη.

Είναι σαφές πλέον, πού το πάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι με τους εγχώριους κουκουλοφόρους.

Όταν οι ξένοι περιμένουν να πιάσουμε πάτο για να επενδύσουν ποντάροντας στα μεροκάματα τύπου Ινδονησίας και οι Έλληνες που έχουν βγάλει τεράστια ποσά στην Ελβετία περιμένουν τη χρεωκοπία και την επιστροφή στη δραχμή (όπως αποκάλυψε ο κ. Σόρος) για να δεκαπλασιάσουν τις περιουσίες τους, δεν υπάρχει μέλλον. Στα ερείπια της κοινωνίας και της χώρας χτίζουν το δικό τους μέλλον.

Το θέμα είναι πού θα το πάμε εμείς!

Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν ώστε να αποφασίσουμε να αποτινάξουμε τα δεσμά του φόβου και της ανασφάλειας;


Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας  πατώντας εδώ.