Anonymous: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη on-line επίθεση…

Οι Anonymous ξαναχτύπησαν! Αφορμή η απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να κλείσει ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο ιστότοπους διανομής αρχείων, το Megaupload, στα πλαίσια προώθησης του νομοσχεδίου SOPA, το οποίο προφασίζεται την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, οι anonymous «χτύπησαν» τις ιστοσελίδες του FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος  όπως είναι η Ένωση Κινηματογραφικών εταιριών, η Ένωση Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας) και η Universal Music.
Παράλληλα, οι χάκερς «τιτίβισαν» πως θα...........
πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη on-line επίθεση ως αντίποινα, για να τιμωρήσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όσο και από τη βιομηχανία του θεάματος.
Επιπλέον, επισήμανε στο λογαριασμό της στο twitter πως ήταν «η μεγαλύτερη επίθεση όλων των εποχών με τη συμμετοχή 5.635 ατόμων».
Υπογραμμίζεται, πως η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε αφού ομοσπονδιακοί εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος επτά προσώπων που συνδέονται με τον την εν λόγω ιστοσελίδα διανομής αρχείων, για τα οποία είπαν ότι κέρδισαν 175 εκατομμύρια δολάρια ενώ κόστισαν στους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε απολεσθέν εισόδημα.