Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 2-2

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey μετά το 2-2 με την Ρεάλ στο "Καμπ Νόου". Η "βασίλισσα" κατάφερε να ισοφαρίσει αν και έχανε με 0-2 και πίεσε για το 3ο γκολ που θα έδινε την πρόκρισηΗ Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να προβληματίσει την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", αλλά όχι να την αποκλείσει στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Οι "μπλαουγκράνα" κατόρθωσαν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, οι "μερένχες" ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά δεν πέτυχαν και το 3ο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση.

Το τελικό 2-2 έφτανε στην "Μπάρτσα", η οποία είχε νικήσει με 2-1 μέσα στην Μαδρίτη, ενώ οι "μερένχες" έχουν παράπονα για την αποβολή του Σέρχιο Ράμος στο 88' (πίεζαν για το γκολ της πρόκρισης)...


Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ καλά το ματς με 5 ευκαιρίες μέχρι το 27', αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε 3 τελικές προσπάθειες, οι οποίες ήταν είναι τα γκολ των Πέδρο (43') και Ντάνι Άλβες (45'+3) και ένα σουτ του Μέσι στο 15'.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 2-2




Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας στο πατώντας εδώ.