φωτιά , ρε γείτονα , φωτιά

Ελλην Φορολογούμενος
Η φωτιά στο όνειρο είναι καλό σημάδι, αν βέβαια αυτός που το βλέπει δεν καίγεται. Είναι ένα προμήνυμα , ότι κάποιος σε γουστάρει πολύ.

Αν ονειρευτείτε πως καίγονται τα δάση σας , σημαίνει πως θα βρείτε ένα σύντροφο στη ζωή σας , έναν πιστό σύμμαχο στο ΝΑΤΟ .
Για έναν πρώην, πρωθυπουργό που θα δει τη χώρα του  να καίγεται, προβλέπεται πως η δουλειά του θα πάει καλά και πως θα έχει μεγάλα κέρδη και αν έχει πάρει CDS , αυτός ή μέλη της οικογένειάς του , θα κονομήσει τρελά .
Αν ονειρευτεί ο νυν πρωθυπουργός ότι , προσπαθεί να σβήσει μια φωτιά, χωρίς να καίγεται ο ίδιος, σημαίνει πως θα δουλέψει πολύ, χωρίς όμως να έχει την επιθυμητή απόδοση. Και αν ονειρευτεί τα ερείπια της χώρας του ......
μετά από φωτιά, σημαίνει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Δεν πρέπει ωστόσο ν’ απογοητευτεί, γιατί τα πράγματα θ’ αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένει… σ΄ αυτήν την περίπτωση καλό θα είναι να βάλει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» ένα μοναχό στη φυλακή , για ξεκάρφωμα.
Αν ονειρευτείτε ότι σας έβαλε ο γείτονας σας φωτιά, μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και επισκέψεις από καλούς φίλους , δεν αποκλείεται μάλιστα , τώρα στα κοντά να ‘έχουμε επίσημες επισκέψεις και μουσαφίρηδες , από τη γείτονα , έτσι ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από τις «εξομολογήσεις» του  άλλου «φίλου» μας.
Αν ονειρευτείτε φωτιά μεγάλων διαστάσεων, σημαίνει, για τους πολιτικούς ένα περιπετειώδες ταξίδι, για τους υποψήφιους προέδρους του πασοκ  χασούρα  και για τους επιχειρηματίες νέους νόμους που θα τους επιτρέπουν να πετάνε στο δρόμο και να προσλαμβάνουν εργαζόμενους χωρίς καθόλου χρήματα και όλα αυτά ΝΟΜΙΜΑ !