Ο ΓΑΠ συνεχίζει τα ψέματα


Ενα ψέμα που αφορά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου και τις διεργασίες που προηγήθηκαν ,είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στην μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Μέλος του Π.Σ. κατά την τοποθέτηση του στράφηκε προς το μέρος του ΓΑΠ και του είπε :«Πρόεδρε η σφαίρα που μας αποτελείωσε ήταν ότι βάλαμε στην κυβέρνηση υπουργούς από τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό. Για ποιό λόγο ......
δεν προσπαθήσαμε να  μπει στην κυβέρνηση ο Κουβέλης με στελέχη απο την Δημοκρατική Αριστερα που είναι και συγγενικός μας χώρος;». Ο κ. Παπανδρέου στράφηκε προς το μέρος του μέλους του Πολιτικου Συμβουλίου και απάντησε: «Μα προτείναμε στον κ. Κουβέλη να πάρει μέρος κι εκείνος αρνήθηκε». Ομως, συμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Κουβέλης ουδέποτε δέχθηκε πρόταση συμμετοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου απο τον κ. Παπανδρέου. Προφανώς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιστρατευσε ένα ψέμα για να σταματήσει η συζήτηση μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο αφου κατάλαβε ότι αντίστοιχο ζήτημα θα έβαζαν στη συνέχεια και άλλα μέλη του.