Πιέζουν τη Λούκα για να βγει μπροστά!

Γράφει ο Μαγια

Στη Λούκα Κατσέλη, εναποθέτει τις ελπίδες του ο πολλαπλώς προδομένος και οργισμένος κόσμος του ΠΑΣΟΚ για να μπει φραγμός στο νεοδεξιό κατήφορο του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού κόμματος.
Η πρώην υπουργός, που βρέθηκε στην Πάτρα (ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού της προς Κεφαλονιά), έγινε δέκτης έντονων πιέσεων προκειμένου να αναλάβει τις δέουσες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να επανακτήσει το κόμμα τον δημοκρατικό και φιλολαικό προσανατολισμό του. Δεκάδες αγανακτισμένοι πατρινοί, στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, έσπευσαν να τη συναντήσουν για να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό της, για την έντιμη και αξιοπρεπή στάση που επέδειξε απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, αλλά και να..........
προειδοποιήσουν πως δεν έχουν καμιά θέση σε ένα κόμμα εκφραστή των συμφερόντων του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και των τραπεζών, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους δυο επίδοξους αρχηγούς, Βενιζέλο και Λοβέρδο.
Η Λούκα Κατσέλη, εμφανώς ικανοποιημένη από την θερμή υποδοχή, αφού ανέλυσε με τεκμηριωμένο λόγο τη σημερινή δραματική πολιτική και οικονομική κατάσταση, τόνισε ότι η λύση για τη σωτηρία της πατρίδας θα προέλθει μόνο από την κεντροαριστερά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.  Ταυτόχρονα επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας νέων συλλογικοτήτων, έτσι ώστε να βγουν στο προσκήνιο οι έντιμοι πολίτες, οι πολίτες της δημιουργίας, της γνώσης, του μόχθου και της ανιδιοτελούς προσφοράς.