Ο Καρχιμάκης το χαβά του. "Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο ως το 2013"

«Στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κατέβει επικεφαλής με τον Γιώργο Παπανδρέου» δηλώνει ο γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης ξεκαθαρίζοντας: «Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο και αυτός έχει κάθε δικαίωμα να θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού, το έργο της κυβέρνησης του». Θυμίζει δε πως «ο Παπανδρέου είχε εκλεγεί πρωθυπουργός μέχρι το 2013».

Ο κ. Καρχιμάκης σε συνέντευξη του στον «Κόσμο του Επενδυτή» αφήνει σαφείς αιχμές κατά πρωτοκλασάτων αλλά και βουλευτών που ζητούν αλλαγή ηγεσίας:

«Οσοι θέτουν τέτοια ζητήματα, αυτή την ώρα διακινδυνεύουν και την πορεία της χώρας και την πορεία της παράταξης Τονίζει ακόμη ότι «η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος και ειδικά αυτή την περίοδο» και αφήνει να.......
εννοηθεί πως η εκλογή ηγεσίας θα γίνει από τη βάση: «Το ΠΑΣΟΚ έχει κατοχυρωμένες διαδικασίες. Εχουν την σφραγίδα του Γιώργου Παπανδρέου, που είναι και ο εγγυητής της τήρησης των διαδικασιών αυτών και ο εγγυητής της ενότητας του Κινήματος μας».
«Στην πολιτική, υπάρχουν και η ηθική και η ψυχή. Υπάρχουν αξίες που, παρά τη δύσκολη συγκυρία και την ισοπέδωση που επιχειρείται, πρέπει να ξεχωρίζουν. Αλλιώς, δεν θα είμαστε τίποτα άλλο, παρά πολιτικά μηχανάκια επενδεδυμένα με κρέας» λέει με έμφαση.