Tο βίντεο με τον Σάντος , που αποκαλεί "κτηνωδία' το χαράτσι με τη ΔΕΗ, στην πορτογαλική τηλεόραση

Το βίντεο από τη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος στο πορτογαλικό κανάλι TV1 , όπου τα ρίχνει χοντρά στο Μνημόνιο που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, λέειμε το όνομά τους τα πράγματα στη χώρα και προβλέπει ότι...θα βγει άνετα η ΝΔ στις επόμενες εκλογές!

Το τελευταίο κάποιους πείραξε, και το συνεδεσαν με την
... υπογραφή του συμβολαίου που εκκρεμεί με τον ομοσποανδιακό τεχνικό.  Λες κι ο Σάντος,  μας έχει ανάγκη και όχι εμείς!

Ο Σάντος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων των 8, στο TV1. Δεν καταλαβαίνω γρι ... πορτογαλικά, αλλά έχει σημασία το...........
βίντεο και έτσι, αν το δείτε. Αλλωστε, υπάρχει η μετάφραση ή το περίγραμμα των όσων είπε έξω από τα δόντια ο Πορτογάλος και μπράβο του.

" Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα”

Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό”.

“Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ, επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα”

“Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα στις εκλογές ”!


Δείτε το βίντεο...ΕΔΩ!