ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! Ηγέτης σε νευρικό κλονισμό!!!

 Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα έχουν προκαλέσει πανικό, όχι μόνο στους Ελληνες αλλά σ’ ολόκληρο τον κόσμο και δεν εννοώ τα χρηματιστήρια, που θα περάσουν μια βδομάδα παθών. Δεν υπάρχει μέσο ενημέρωσης σ’ ολόκληρη την υφήλιο, που να μην έχει σαν πρώτο θέμα την τεραστίων διαστάσεων γκάφα του Ελληνα πρωθυπουργού.
Εάν ο κος Παπανδρέου είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει την απειλή σαν ύστατο μέσο πίεσης προς την Τρόϊκα και τους Γερμανούς, ώστε το.........
νέο πακέτο τους να είναι πιο ήπιο, ίσως να έχει κάποια οφέλη, αν και αμφιβάλλω αν ήταν σε θέση να σκεφτεί τόσο ψύχραιμα. Ο πρωθυπουργός είναι τρομοκρατημένος και κανένας τρομοκρατημένος δεν μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα. Εχω την εντύπωση πως αυτήν την απόφαση την πήρε σε ένα οικογενειακό συμβούλιο. Διότι αν πιστέψω ότι την πήρε σε συνεργασία με τον Μόσιαλο και τους στενούς του συνεργάτες, τότε αυτό είναι ακόμα πιο τρομαχτικό. Σημαίνει πως αυτήν τη στιγμή κυβερνώμεθα από μια ομάδα τρομοκρατημένων, επικίνδυνων και απολύτως ανίκανων τυχοδιωκτών, που το μόνο που σκέφτονται είναι η καρέκλα τους.