Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και έπεσε θύμα του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έψαχναν επί έξι αγώνες τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν μεταμορφωμένοι προς το χειρότερο, είχαν μείνει στην καλή εμφάνιση του Δουβλίνου και τελικά έφυγαν δίχως κάποιο βαθμό από την Τρίπολη. Όσο κι αν προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος.

Οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι ξόδεψαν ένα 45λεπτο, δέχτηκαν σε κρίσιμο σημείο το γκολ (44') και παρά τις αλλαγές που ανανέωσαν την εικόνα της ομάδας (Παπάζογλου, Γιάννου) δεν κατάφεραν να γλιτώσουν και να σώσουν την παρτίδα.


Έτσι λοιπόν, ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε για 5η αγωνιστική δίχως νίκη, ενώ η τελευταία ήταν στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ. Πάνω από 40 ημέρες χωρίς τρίποντο για τον Δικέφαλο του Βορρά, που πλέον έχει μείνει πολύ πίσω από τους πρωτοπόρους. Η διαφορά της εικόνας που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι τεράστιες.

Από την άλλη, πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια βαθμολογική ανάσα με το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, ενώ ξεπέρασε τον Άρη, ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα θετικά βέβαια είναι και η εμφάνιση των Αρκάδων, που έδειξαν πάθος και θέληση και τελικά τα κατάφεραν. Ήταν σαφώς ανεβασμένοι.