Άραβες και για τον ΠΑΟΚ!

Άραβες και για τον ΠΑΟΚ!Έτοιμη να επενδύσει στον ΠΑΟΚ είναι η «Qatar Investment Authority», όπως αποκαλύπτει η νέα στήλη της SportDay, «Ο τρελός του χωριού».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας όμιλος επιχειρηματιών από το Κατάρ θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα με την αγορά 13.500 στρεμμάτων στη Χαλκιδική. Το θέμα προωθήθηκε μετά από αρκετό καιρό αναμονής από τους επιτελείς του Υπουργείου Οικονομικών στη διϋπουργική επιτροπή και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η επένδυση των Αράβων προβλέπει σειρά οικιστικών συγκροτημάτων και έργων φωτοβολταϊκής ενέργειας...
Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών είναι η «Qatar Investment Authority», που κάνει τη διαχείριση των επενδύσεων του Κατάρ.

Πώς εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση; Όπως αναφέρεται στη SportDay, οι επενδυτές έχουν συμφωνήσει να πάρουν τις μετοχές του ΠΑΟΚ και οι Έλληνες ιδιοκτήτες της έκτασης έχουν μπει στην εταιρεία που θα εκμεταλλευτεί τις εκτάσεις με ποσοστό της τάξεως του 50%. Και προφανώς έχουν ήδη ενημερώσει την ΠΑΕ, που τηρεί σιγή ιχθύος, για τις προθέσεις τους.

Ξεκούραση και ανασύνταξη

Στη Γαλλία βρίσκεται ο Λάζλο Μπόλονι εκμεταλλευόμενος και το διήμερο ρεπό που έδωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις επάλξεις την Τετάρτη με διπλή προπόνηση αρχίζοντας την προετοιμασία για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα. Το προσεχές Σάββατο θα γίνει φιλικό με την Αναγέννηση στην Επανομή (16:00).