ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Τους τρομάξατε παλιόπαιδα την 28 Οκτωβρίου με τις αντιδράσεις σας. Μπορεί να σας είπαν ελάχιστη μειοψηφία του μικρού κόμματος που το βάζουν για ξεκάρφωμα να το παίζει επανάσταση και ιστορία άγρια εναντίον τους, ενώ έχει εντολή να λειτουργεί σαν βαλβίδα ασφαλείας του όλου πολιτικού συστήματος και να βάζει τους κολαούζους του να λειτουργούν ως εκτονωτικό της λαϊκής οργής. Της οργής σας. Γι΄αυτό και οι επαναστατικές κορώνες του αρχηγού του που υπηρέτησε στην παραμεθόριο του γραφείου υπουργού Εθνικής Άμυνας.
     Τσαντίσατε τον Κάρολο μας, που του τα σέρνατε, και σας απάντησε ότι δεν είναι προδότης αλλά αντάρτης και πολέμησε για την πάρτη σας. Κακώς που ενημερώνεστε από το Ίντερνετ και όχι .........
από το μεγαλόμικρο κανάλι. Ακόμα κάκιστα που δεν ενημερώνεστε κι από το lifestyle δελτίο του Σταρ που ο εμπνευστής του σκοπεύει να κατέβει σαν εθνοσωτήρας κι αυτός μαζί με όλα τα άλλα τηλεοπτικά όντα που θα προσπαθήσουν να σας σώσουν από τους νυν σωτήρες σας. Αυτός ο τελευταίος θα το παίξει υπό την οσία σκέπη Κουβέλη αριστερός – έτσι λένε ότι ήταν στα νιάτα του προτού ανακαλύψει τη Μύκονο με τις αρετές της- γιατί αυτόν τον ρόλο ξέρει να παίζει εξαπανέκαθεν. Το πολύ το lifestyle τον κάνει να λαλάει τον άνθρωπο.  
     Τους τρομοκρατήσατε όλους -μα όλους τους- ανεξαιρέτως και άρχισαν βλέποντας τις εκατοντάδες χιλιάδες που είστε να σας λένε μικρή μειοψηφία. Αυτοί που είναι πάντα υπέρ των μειοψηφιών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων τους,, εσας που είστε μειοψηφία  κατά το ποθητό τους , σας κακολογούν γιατί είστε αυτό που δε θέλουν να είστε, Να είστε πλειοωηφία. Αυτό είναι ο τρόμος τους.
    Γιατί ξυπνήσατε ρε καλόπαιδα?. Γιατί δεν παρακολουθείτε πια τα τούρκικα σήριαλ και τη χλιδή τους?. Δε σας αρέσει να είστε μέρος αυτής της κουλτούρας φιλίας με τους άσπονδους γείτονες σας?. Γιατί δεν παρακολουθείτε Αννίτα Πάνια και το ριάλιτι της Βίσση?. Τόσα χρόνια που τα βλέπατε άσχημα περνάγατε?.
     Γιατί το κάνετε τώρα?. Αίσθημα αυτοσυντήρησης σας και αφανισμός της επιβίωσης τους?. Τώρα σας ήρθε το ευλογημένο?. Πριν προλάβουν την ολοκλήρωση?. Α ρε Θεέ της Ελλάδας. Πάλι έβαλες το χεράκι σου.