Πρίγκηπος Σουλτάν μπιν Νάσερ μπαν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ,,Ονομα όσα και τα προβλήματα του Παναθηναϊκου

Ποιός είναι τελικά ο επίδοξος αγοραστής του Παναθηναίκού;
Διαβάστε και ή γελάστε ή περιμένετε να δείτε την εξέλιξη, με την βοήθεια του Θεού που λέει και ο πρίγκηπας.
"Η αυτού υψηλότης, ο πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νάσερ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1986 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Κατέχει πτυχία οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων.

Μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας έχει στην κατοχή του πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις κατασκευές, στo real estate και στη βιομηχανική ανάπτυξη στη Σαουδική Αραβία. Επίσης .......

δραστηριοποιείται κάνοντας επενδύσεις σε ασιατικές και αφρικανικές χώρες του τρίτου κόσμου.
Ακόμα, ο πρίγκιπας μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και με τις ευλογίες της αυτού μεγαλειότητας, του Βασιλιά Αμπουντουλάχ, Θεματοφύλακα των δυο Ιερών Τζαμιών, είθε ο Θεός να είναι μαζί του, συμμετέχει ενεργά και στηρίζει αθλητικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία με απώτερο σκοπό να προσελκύσει νεαρούς Σαουδάραβες. Επίσης συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Ο πρίγκιπας Σουλτάν αγαπά το ράγκμπι, το ποδόσφαιρο και τον υγρό στίβο και παρακολουθεί αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός Σαουδικής Αραβίας.

Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και πλέον του Παναθηναϊκού.
Το προσωπικό του μήνυμα είναι το ακόλουθο:
Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μετά την συνάντησή μου με τον κ. Τσάκα στη Τζέντα και μετά από θετική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της προσφοράς μας, ευχαρίστως θα έρθω στην Αθήνα για την υπογραφή συμβολαίων.
Είθε ο Θεός να μας προστατεύει".