ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΛΙΝ

18 Σεπτεμβρίου

ΔΕΗ: Δεν Έχουμε Ηλεκτρικό, γιατί δε θα μπορούμε να πληρώσουμε.  Όποιος τη χαρακτηρίζει Κοινοβλαπτικό Οργανισμό δεν έχει καθόλου άδικο.

Σαμαράς: Θα αφήσει το σπίτι του που πληρώνει 1000 ευρώ στην τράπεζα, για να πάει σε ένα φθηνότερο!!!... Και μεις που τον είχαμε παρεξηγήσει ως φιλομνημονιακό αφού έχει ψηφίσει τουλάχιστον μέχρι 50 άρθρα από αυτό μέχρις στιγμής!... Αν του κάνουν.......
κατάσχεση υπάρχει περίπτωση να πάμε να μείνουμε εμεις στη βίλα του στην Κηφισιά. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν κ΄οι φτωχοί των βορείων προαστείων. Τς  τς τς..

Προς κ. Υπ. Οικ.: Πόσο βαθύς είναι ακόμα ο πάτος σας για τα νέα πρόσθετα μέτρα, γιατί ο δικός μας δεν αντέχει πια. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι οπαδοί του οθωμανικού!...

Ελένη Μενεγάκη:  Ποιος στη χάρη της. Ακόμα και επερώτηση θα κάνει – ποιος άλλος παρά το ΛΑΟΣ- για το επίδομα τριτεκνίας που νόμιμα λαμβάνει.  Δυστυχώς για την Ελένη, δεν μπορεί να μεταβιβάσει – όπως γίνεται με τα ακίνητα- κάποιο από τα παιδιά της σε άλλον, για να μην την κακολογούν που έχει τρία παιδιά, και βοηθά τον τόπο που υποφέρει από υπογεννητικότητα.

Συνέντευξη Σαμαρά: Το Βατοπαίδι έχει πράσινους σκελετούς στον ντουλάπι του δήλωσε.  Μα τον Δία  πέσαμε από τα σύννεφα εμείς οι βλάκες που νομίζαμε ότι τότε πρωθυπουργός ήταν ο γαλάζιος Καραμανλής ο κουρασμένος!...  Τι μαθαίνει κανείς σ΄αυτόν τον πολύπαθο τόπο...

Εξακολουθούμε να ρωτάμε τους Παναθηναϊκούς αν επιμένουν ότι οι μεγαλομέτοχοι τους έχουν ωριμάσει, αν και είναι μεγάλοι σε ηλικία.

Μήπως εκεί στον ΟΠΑΠ πρέπει να παίξουμε στο Στοίχημα, πόσες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα παίξουν στη Σουπερλίγκα?... Θα έχουν τεράστια κέρδη ενόψει της επικείμενης αποκρατικοποίησης του ( λέμε τώρα!!!...).