Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου..

Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου


Σε μια άνευ προηγουμένου δημοσιονομική ανατροπή υπό τον πυρέσσιο αυγουστιάτικο ήλιο έχει «ξεκουκούλωτα επιδοθεί η αντεξουσιαστική» μας κυβέρνηση.
 
Ο στόχος της προφανής.

Να προκάμει τον πληθυσμό με το «αυτονόητο» των σκληρότατων μέτρων πριν εκείνος συνειδητοποιήσει τι ακριβώς του έχει συμβεί.
Έτσι να τα θεωρήσει εκ θεού βουλές επιστρέφοντας από την ......κλεφτή απόδρασή του.
Μόνο που την προδίδουν:


Η συστατική σύνθεση της προταθείσας κυβερνητικής φαρμακοληψίας (μεσοπρόθεσμο),
που εμπεριέχει στοιχεία φονικά για την απλή επιβίωση των λαϊκών μαζών.
Μεταξύ αυτών ο υδράργυρος της Βυζαντινού τύπου εισπρακτικής πολιτικής με την κατά-κάθετη αύξηση των τριτοκοσμικών έμμεσων φόρων, τον τιτανικό των μεσαίων εισοδημάτων και την φορο-τσουβαλική υπερφόρτωση του κάρου ακόμη και των ισχαιμικών ίππων.

Και αυτά στο όνομα της αδιαφανούς ανάπτυξης των ευτραφών οικόσιτων, στα επί των βορείων προαστίων καταπράσινα λιβάδια παραγωγής δολαρίων .


Τα of shore υπερκέρδη των απροσδιορίστου εθνικότητας χρηματιστηριακών διαμεσολαβητών της εγχώριας αγοράς που πιστά στο χριστιανικό δόγμα αυξάνονται και πληθύνονται, βαλτώνουν ακίνητα στα θησαυροφυλάκια των εχόντων και κατεχόντων.


Η ληστρική ασυδοσία των τραπεζών που εξακολουθεί ισχύουσα αφού η παγιδευτική πολυπλοκότητα του νέου νομοσχεδίου δεν θα τους προκαλέσει παρά μόνον εύκολα ιάσιμες αμυχές δεδομένου ότι:
Ήδη δια της αριστοτεχνικά στημένης κομπίνας των «ενδιαμέσων» στον δανεισμό του κράτους από την Ευρώπη, προσπόρισαν δια της διαφοράς του επιτοκίου στα ταμεία τους, το τριπλάσιο όφελος από την κρατική επιχορήγησή τους.
Για να υποκρίνονται σήμερα θεατρικά με την δήθεν επιστροφή των χρημάτων, τις υπερευαίσθητες κοινωνικά και δημοσιονομικά επιχειρήσεις που αντί της πυράς χρήζουν βοηθείας!


Και πέρα και πάνω απ’ όλα:
Με το μαστίγιο της μεσοπρόθεσμης ουράς τους και προς εξευμενισμό των «αγορών» θα επιφέρουν βαθιές χιαστί χαρακιές επί της πλάτης των ζώων, για τα οποία επιπλέον άπαντες οι κυβερνητικοί «αντεξουσιαστές» θα διαμαρτύρονται κατόπιν τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε.


Αν αυτό το ανοσιούργημα των μεταμφιεσμένων σε «αντιεξουσιαστές» παπατζήδων καλείται σοσιαλισμός στην πράξη, τότε δικαίως οι Νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ προπαγανσίζουν τον λαϊκό τους καπιταλισμό ενδεδυμένοι σε μασκαράτες Λενινιστές!


Ευγένιος Ανδρικόπουλος