Έκτακτη συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με περιφερειάρχες

Το απεργιακό μέτωπο ήδη έχει αρχίσει να σπάει με τους ιδιοκτήτες σε Κω, Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη και Λέσβο να έχουν αναστείλει την απεργία.
Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των περιφερειαρχών με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών ταξί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος θα βρεθεί το θέμα των διώξεων αλλά και το ζήτημα των αιτήσεων για απόκτηση άδειας ταξί.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των αυτοκινητιστών απηύθυνε για αναστολή των κινητοποιήσεων έως τα τέλη Αυγούστου, οπότε και θα δημοσιοποιηθεί το νομοσχέδιο για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Σημειώνεται ότι στη συνέλευση της Τετάρτης αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων μέχρι το....... Σάββατο, οπότε και αναμένεται να επανεξεταστεί η τακτική τους στο κλαδικό συμβούλιο. "Θέλουμε συγκεκριμένη απάντηση από το υπουργείο ως το Σάββατο", δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης.
Κρήτη: Ετοιμάζουν τη..."κηδεία" του Ραγκούση
Έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση καθώς στη Κρήτη ακραίες μορφές κινητοποιήσεων επιλέγουν οι ιδιοκτήτες ταξί που συγκεντρώθηκαν από το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με σκοπό να κάνουν την..."κηδεία" του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση!

Σύμφωνα με το Creatlive, δε δίστασαν να τυπώσουν μέχρι και κηδειόσημα, τα οποία τοιχοκολλούν και μοιράζουν, ενώ έχουν παραγγείλει και μια νεκροφόρα.