Η Πάτρα πνίγεται στα σκουπίδια και ο δήμαρχος ασχολείται με το …μάδημα της μαργαρίτας…

Γράφει ο Μαγια

Νωρίς-νωρίς βάρεσε διάλυση η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας. Πριν καν συμπληρώσει το πρώτο εξάμηνο της θητείας της. Ο Γ. Δημαράς, έχασε το μεγάλο στοίχημα, που ήταν να συντονίσει το ετερόκλητο δυναμικό της παράταξής του, ώστε να αποκτήσει κοινή αντίληψη και ενιαίο λόγο.
Η Πάτρα έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο, έχει νεκρώσει κάθε δραστηριότητα του δήμου και ο δήμαρχος Γ. Δημαράς, άφησε κατά μέρος τα προβλήματα και .......ασχολείται με το …τομάρι του: Πως θα αποδυναμώσει το μέτωπο αμφισβήτησης του ηγετικού ρόλου του στους κόλπους της παράταξής του και θα υποστυλώσει τον κλονισμένο θώκο του!...
Ετσι, λοιπόν, επί ένα δεκαήμερο ήταν απορροφημένος με το …μάδημα της μαργαρίτας: Την επιλογή των νέων προσώπων, που θα αντικαταστήσουν τους ενοχλητικούς αντιδημάρχους και βοηθούς δημάρχου.
Ωστόσο, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ίσως έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι, ο δήμαρχος Πατρέων θα τερματίσει πρόωρα τη θητεία του…
Πάντως, ο Δημαράς, γράφει …ιστορία. Όχι με το έργο του, αλλά γιατί άλλαξε σε χρόνο ρεκόρ το σχήμα της δημοτικής αρχής!
Υ.Γ. Ουδεμία αλλαγή επήλθε στο σχήμα των αυλικών και παρατρεχάμενων. Παρέμειναν άπαντες στις θέσεις τους. Αναβαθμίζεται η καμαρίλα… Υποβαθμίζεται η σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα του Δήμου.