Πριν αλέκτωρ λαλήσει .

Αγαπητέ Καφετζή

Στις 8 /11/  2011 στο άρθρο του Μάγια  «Ποια χρεοκοπία; Καθάρισε (με το αζημίωτο…) ο Ομπάμα!...» …. είχα αναρτήσει ένα σχόλιο το οποίο αν και σύντομο , θεωρούσα πως ήταν προϊόν προσεκτικής ανάλυσης όλων των μέχρι εκείνη τη στιγμή δεδομένων . Για τον λόγο αυτό άλλωστε το είχα κοινοποιήσει σε όλες τις επαφές μου και επιπλέων το είχα αναρτήσει και σε άλλα blogs σαν ανώνυμος . Καθώς σήμερα , και πριν αλέκτωρ λαλήσει , με την απομάκρυνση του κυρίου Παπακωνσταντίνου   από το Υπουργείο Οικονομικών , νοιώθω δικαιωμένος στην πρόβλεψη μου  , θέλω να ξαναδημοσιεύσω εκείνο το σχόλιο μου στο οποίο έγραφα .


Με ενημερώνουν φίλοι που εδώ και στο εξωτερικό παρακολουθούν τα Γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι ο......
κύριος Παπακωνσταντίνου είναι ο κύριος στόχος των σοβαρών Γερμανικών ΜΜΕ . Ότι και να κάνει που δεν αρέσει στο Γερμανικό κατεστημένο είναι σίγουρο πως θα είναι καλό για εμάς . Να δεις μου είπε κάποιος φίλος πως σύντομα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , θα υποχρεώσουν τον Γιωργάκη να τον αλλάξει !!!!
Είναι έτσι ;»


Δυστυχώς ήταν έτσι !
Ο λόγος για τον οποίο  ξαναδημοσιεύω αυτό το σχόλιο , δεν είναι για να κάνω τον έξυπνο ,(άσε που μπορεί να παίζει και αυτό), κυρίως όμως το κάνω για να πονηρέψω τους φίλους αναγνώστες του Καφενείου ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι πάντα όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά ή όπως κάποιοι μας σπρώχνουνε να τα δούμε για το καλό μας . Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν φωνάζουμε φύγε εσύ – έλα εσύ , για το καλό μας . Εγώ πάντως δεν μπορώ να πιστέψω πως ο λόγος για τον οποίο ο κύριος Βενιζέλος έγινε Υπουργός Οικονομικών στη θέση του κύριο Παπακωνσταντίνου είναι επειδή είναι καλλίτερος οικονομολόγος από αυτόν . Άσε που και η γενική αίσθηση που έχω , σχετικά με τα οικονομικά της Ελλάδας , από όσα διάβασα και άκουσα σε σχολιασμούς οικονομολόγων , είναι πως και ο Θεός να γίνει Υπουργ