Δώστε τα ονόματα των θρασύτατων …συνταξιούχων

Γράφει ο Μαγια


Σύσσωμη η κοινωνία οργίζεται, προκαλείται και μουντζώνει εκατοντάδες τέως βουλευτές, χήρες και ανύπαντρες θυγατέρες αποθανόντων εθνοπατέρων, που με τη νομική υποστήριξη 15 δικηγορικών γραφείων διεκδικούν στα δικαστήρια αναδρομικά 200.000 - 250.000 ευρώ για καθένα τους!..
Δεν συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών που περνά ο τόπος και των επώδυνων θυσιών που επωμίζονται οι έλληνες πολίτες και με προσφυγές στο Ελεγκτικό Συνέδριο απαιτούν από το Δημόσιο αναδρομικά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που αν.......επιδικαστούν, θα χρειαστεί ποσό αντίστοιχο σχεδόν με τον μισό προϋπολογισμό της Βουλής για να πληρωθούν.
Αν ήταν σοβαρή η κυβέρνηση θα είχε δημοσιοποιήσει αμέσως τα ονόματα όλων των συνταξιούχων εθνοπατέρων, που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα δικαίου και ζητάνε και τα …ρέστα. Και ταυτόχρονα θα είχε ξεκινήσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες τους για να πληροφορηθούμε πόσοι εξ αυτών ασέλγησαν στον κρατικό κορβανά. Ποιοι με τις πράξεις και παραλείψεις τους συνέβαλαν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη χρεοκοπία.
Υ.Γ.1. Αλήθεια, γιατί δεν καταργείται η βουλευτική σύνταξη;
Υ.Γ.2. Υπάρχει ενδεχόμενο να μπει βουλευτικός φόρος στα …γαλακτοκομικά;