δέστε σκέρτσο, δείτε χάρη από τη Μαρία μας

 Ελλην Φορολογούμενος

Η καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς γονείς τέτοια εποχή. Πήγαιναν στο σχολείο κάποιες ώρες και ησυχάζαμε τώρα ; τι θα τα κάνουμε;  αναρωτούνται πολλοί γονείς.


Το σχολείο έχει τελειώσει και τα παιδιά σας περνούν πλέον πολλές ώρες στο..........
σπίτι μπροστά στην τιβι βλέποντας αδερφές που πικρόχολα σχολιάζουν οι μία την άλλη;
Βλέπουν από νωρίς ειδήσεις και παθαίνουν κατάθλιψη;

εσείς όμως αγωνιάτε για το πώς θα περάσουν δημιουργικά & ποιοτικά τον πολύ ελεύθερο χρόνο τους;

       1. συμβουλέψτε τα , δώστε τους οδηγίες και ορμήνιες , για το πώς θα πορεύονται στη ζωή τους , έτσι ώστε όπως κι εσείς πορευτήκατε με δόξα και τιμή σ΄ αυτήν την κενωνία να πράξουνε κι’ αυτά τα δέοντα.

       1. κατεύθυνε τα , δώστε τους, τους βασικούς άξονες της επιτυχίας και στρέψτε τα σε σπουδές αλλά και σε τακτικές και μεθόδους πως θα «ρίξουν» τους υπόλοιπους για να ωφεληθούν τα ίδια.

       1. Μάθετέ τα να αγνοούν τον πόνο του διπλανού τους, πετώντας του κάποια λόγια δήθεν συμπόνιας.

       1. Μάθετέ τους ξένες γλώσσες , για να πάνε μετανάστες , αφού αυτή η κωλοχώρα έτσι που την καταντήσαμε δεν είναι βιώσιμη για αυτά.

       1. Πείτε τους να μην εμπιστεύονται και να μην πιστεύουν σε τίποτα και σε κανέναν , αφού εσείς οι ίδιοι προδώσατε (για λίγα χρήματα) όσους πίστεψαν σε σας ή σας εμπιστευτήκαν.

Αφού τους κάνετε σαν τα μούτρα σας , μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι , ότι τουλάχιστον δεν σας  κρίνουν άσχημα ,όταν θα έρθει η ώρα!