Ο Άκης μιλούσε και οι βουλευτές έπιναν καφέ!

Ο Άκης μιλούσε και οι βουλευτές έπιναν καφέ! Ο Άκης πήγε στη Βουλή για να απολογηθεί. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει. Όλοι λίγο ως πολύ γνωρίζουμε τι έχει γίνει με τις προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων. Κανένας Έλληνας δεν πιστεύει οτι δεν υπήρξαν μίζες- ΚΑΝΕΝΑΣ. Δικαίως αδίκως, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. 

Γιατί οι ίδιοι οι πολιτικοί το ομολογούν, αυτοί μας το έχουν πει. Και αυτοί λοιπόν που καθημερινά μας μιλάνε για κάθαρση, για ξεκαθάρισμα του τοπίου δεν ήταν στην αίθουσα της Βουλής την ώρα που ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως και Πρωθυπουργός της χώρας παραληρούσε. Μπέρδευε στην υπόθεση τον Ανδρέα, μιλούσε για νέα αμυντικά δόγματα, για τουρκικές απειλές, αν και εν τέλη απεδείχθη οτι αυτός ήταν μια απειλή για τον λαό...


Αλλά ούτε ο Άκης μας νοιάζει. Αυτό που για μας μετράει είναι οτι ούτε οι μισοί βουλευτές δεν ήταν στα έδρανα. Στο καφενείο της Βουλής έπιναν οι περισσότεροι το καφεδάκι τους και τηλεφωνούσαν στους δημοσιογράφους για να δώσουν τάχα πληροφορίες. Φυσικά δεν έδιναν ούτε πληροφορίες αλλά ούτε έλεγαν κάτι το αξιόλογο. Παραπολιτικά σχόλια μοίραζαν. Και για μας καλό είναι αυτό, βγάζουμε το ψωμάκι μας. Αλλά είναι αυτό επίπεδο; Είναι αυτό δημοκρατία; Δεν θέλουμε να δώσουμε εμείς την απάντηση. Οι ίδιοι έχουν τσίπα να μας πουν τι διάολο είναι αυτό που ζούμε;

Ο λαός έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Θέλει κάθαρση. Και σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουν οι βουλευτές οτι δεν κωλώνουν, οτι και αυτοί θέλουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο που βρωμάει πλέον σε όλον τον πλανήτη και η μπόχα έφτασε μέχρι τις πλαγιές των...Ίνκας!

Όχι κυρίες και κύριοι. Δεν γουστάρουν να επιδείξουν κύρος και αξιοπρέπεια αρκετοί απο τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους. Κοροϊδεύουν, νομίζουν, τον λαό. Το εαυτό τους κοροϊδεύουν και αυτοί απαξιώνονται και γίνονται ολοένα και περισσότερο ρεζίλι των σκυλιών.

Σήμερα πολλοί απο τους βουλευτές απέδειξαν οτι δεν είναι άξιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά και των απαιτήσεων του λαού που με θυσίες προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.

Εντάξει λοιπόν. Αυτοί στο καφενείο και μεις στις κάλπες πρέπει να τους δείξουμε επιτέλους οτι έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς ρόλο παίζουν. Να τους συμπεριφερθούμε αναλόγως. 

www.newpost.gr