«Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν, θα τελείωνε η καριέρα μου»

Με την διαιτησία τα έβαλε για ακόμα μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν πυρ και μανία με τον ρέφερι της αναμέτρησης κάνοντας παράλληλα αναφορά και στα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στους «μπλαουγκράνα», όταν κάθονταν στους πάγκους της Τσέλσι και της Ίντερ...



«Απλά έχω μία ερώτηση να κάνω. Γιατί ο Όβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό έχουμε τα ίδια. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ (προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην UEFA ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό το πράγμα σήμερα. Οι διαιτητές είναι στο παιχνίδι για να διασφαλίζουν πως θα υπάρχει ισονομία. Θα πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος. Δυστυχώς έχουμε ήδη αποκλειστεί. Κάποιες φορές νιώθω αηδιασμένος που είμαι σε αυτό το χώρο, αλλά αυτός είναι ο χώρος μας. Θα πρέπει να πάμε στη Βαρκελώνη και να παλέψουμε για την τιμή μας. Χωρίς τον Πέπε, που δεν έκανε τίποτα, χωρίς τον Ράμος, που δεν έκανε τίποτα και χωρίς προπονητή, αφού δεν θα μπορώ να είμαι στον πάγκο».

Όσο για την αποβολή του, ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε: «Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή. Απλώς γέλασα. Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν εκείνη την ώρα, η καριέρα μου θα τελείωνε σήμερα».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr