ΠΡΟΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΕΠΕΙΓΟΝ !!!

Θέλω να κάνω γνωστό στην πανελλήνια εκπαιδευτική κοινότητα το γεγονός της περίπτωσης δικομανούς πρώην διευθύντριας δημοτικού σχολείου η οποία ταλανίζει εδώ και τέσσερα χρόνια και θα ταλανίζει για άλλα δέκα τουλάχιστον πολλούς εκπαιδευτικούς, μέλη συλλόγου εκπαιδευτικών, γονείς και δημοσιογράφους.

Η εν λόγω εκπαιδευτικός μετά από πάμπολλα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στο σχολείο στο οποίο υπηρετούσε ως διευθύντρια (κλήσεις αστυνομίας, λιποθυμίες, είσοδο εξωσχολικού στο σχολείο, μη σύγκληση συνεδρίασης συλλόγου διδασκόντων,  κατάληψη σχολείου από γονείς και άλλα τέρατα και… σημεία) απηλλάγη των........
καθηκόντων της από το ΑΠΥΣΠΕ και της επεβλήθη αμετάκλητη ποινή κράτησης μισθού ενάμισι μηνός με συνεχείς μηνύσεις και αγωγές στρέφεται εναντίον όλων. Είναι η πρώτη φορά που διευθυντής σχολείου παύεται των καθηκόντων του για τέτοιους λόγους.

Έχει υποβάλει πάνω από είκοσι μηνύσεις και αγωγές και αναστατώνει συνεχώς το σχολείο στο οποίο υπηρετούσε και αποπέμφθηκε.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στο Υπουργείο Παιδείας. Πρέπει όμως το υπουργείο να παρέμβει ώστε να σταματήσει αυτή την κατάσταση. Πρόκειται περί αρρωστημένης περίπτωσης η οποία έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Δεν αναφέρουμε περισσότερα γεγονότα, τόπο και ονόματα γιατί αυτά είναι σε γνώση της υφυπουργού Παιδείας.

Επειδή η περίπτωση τέτοιας δικομανίας είναι πρωτόγνωρη για την ελληνική εκπαίδευση, θα πρέπει η υπουργός Παιδείας να παρέμβει άμεσα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ