ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΙΣΧΝΑ ΟΜΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο Πρωθυπουργός, από τον Τηλέμαχο  Χυτηρη και από τις επιλογές που αυτός έχει κάνει στην ΕΡΤ.
Επιλογές που για μια φορά ακόμα, ανέδειξαν την ασχετοσύνη του εν λόγω κυρίου, γύρω από το αντικείμενο που κλήθηκε για να υπηρετήσει.
Επιλογές οι οποίες μονιμως σ’ αυτόν τον τόπο, έχουν την σφραγίδα της κομματικής υποταγής….
Τόσο ο «ΓΑΤΟΣ» κύριος Παπαγεωργίου, όσο και ο κύριος Ταγματάρχης, μπορεί το κόμμα να το υπηρετήσαν με συνέπεια, τον πλουραλισμό και το νοικοκύρεμα, που απαιτεί η δημόσια τηλεόραση, δεν μπορούν να υπηρετήσουν.
Ας πάνε λοιπόν στην Ιπποκράτους και ας αφήσουν την ΕΡΤ ήσυχη να βρει το δρόμο της.
Ξοδεύουν πακτωλούς εκατομμυρίων, με εξωτερικές αναθέσεις υπερκοστολογημενες, αλλά και με λάθος επιλογές, στις εσωτερικές τους παραγωγές, με αποτέλεσμα λεφτά να φεύγουν, χωρίς ουσία, χωρίς μια τάση ανοδικότητας στην τηλεθέαση …..
Μέσα σε ένα παραλήρημα ασχετοσύνης, όλοι οι παράγοντες της ΕΡΤ υποθηκεύουν, με τον τρόπο τους ο καθένας το μέλλον της. Και η κυβέρνηση αδιαφορεί, αφήνει τον κάθε Χυτηρη, να το παίζει Υπουργός, καμαρώνοντας την ασχετοσύνη του.
Δεν έβαλαν μυαλό από την.......... συνεχιζόμενη διασπάθιση, του χρήματος και τους «ΧΥΤΗΡΗΔΕΣ» που με τις «ΒΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ» ενδεχόμενα και τσέπες, φτάσανε την Ελλάδα εδώ που την φθάσανε. Για το μόνο που νοιάζεται η κυβέρνηση, είναι να μαζέψει χρήματα από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, να κόψει τα επιδόματα των πολυτέκνων και άλλων οικονομικά ασθενέστερων κατηγοριών.
Αλλά όχι να μαζέψει, την οικονομική αιμορραγία που προκαλείται στους δημοσίους οργανισμούς, κυρίως στην ΕΡΤ, η οποία χρηματοδοτεί προγράμματα, πέντε φορές πάνω από το πραγματικό τους κόστος, και από τα δεδομένα των ιδιωτικών μέσων. Αν μια εκπομπή στην ιδιωτική τηλεόραση δεν τραβαει, δεν έχει τηλεθέαση, κόβεται αμέσως.
Στην ΕΡΤ επιβραβεύεται, οι λόγοι είναι προφανείς …. Ένας από αυτούς είναι και η απέραντη όπως είπαμε ασχετοσύνη της κεφαλης, υπάρχουν και άλλοι πολλοί, οι οποίοι καλύπτονται από την … θαλπωρή του Χυτηρη, μιας και οι Ταγματάρχης-Παπαγεωργιου είναι επιλογές δικες του…..
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ……