ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

  Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Έχω πολλάκις υποσχεθεί να απαριθμήσω τις προτάσεις μου για λύση που να μην κυριολεκτικά σκοτώνει τους Έλληνες Πολίτες για τουλάχιστον δύο γενεές και πώς χωρίς να δώσουμε γην και ύδωρ μπορούμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ( και όταν λέμε ελάχιστο εννοούμε πραγματικά εντός μηνών και όχι εντός χρόνου ) να βρεθούμε ελεύθεροι από το χρέος μας και με δυνατότητες να ανανήψουμε τα πραγματικά κομμάτια της Ελληνικής οικονομίας, δηλαδή την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή, το μικρό ελεύθερο επάγγελμα και την αυτοαπασχόληση.

Πρίν ξεκινήσω πρέπει να επισημάνω ΕΝΤΟΝΩΣ ότι αυτά τα βήματα ΔΕΝ μπορούν να υλοποιηθούν ή να υλοποιηθούν προς όφελος του Ελληνικού Λαού με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό το οποίο έχει αποδείξει πολλάκις και κατά συρροή το εύρος της εγκληματικής του δράσης και περιορισμένης αντιλήψεως που το χαρακτηρίζει, καθώς και την εξάρτηση του από κέντρα εξουσίας καθέτως και επισήμως ενάντια στην ευημερία των Λαών. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ως Λαό ορίζω το σύνολο ενός πληθυσμού με Εθνική ταυτότητα και στοιχειώδη εύνομη συμπεριφορά στα πλαίσια του.......... Ποινικού Κώδικα και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Όπως ο καθένας μας μπορεί να συμπεράνει με αυτό τον ορισμό Λαός δεν μπορεί να είναι ούτε οι τρέχοντες υπουργοί / βουλευτές / πρωθυπουργοί / ούτε βέβαια μεγαλοεπιχειρηματίες κρατικοδίαιτοι, τραπεζίτες και οποιοιδήποτε είναι υπεράνω κάθε Νόμου και συνέπειας που ισχύει για τον υπόλοιπο πληθυσμό ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. Και ως μία τελευταία επισήμανση, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έχουν Εθνική ταυτότητα άτομα που είναι έτοιμα να εκχωρήσουν Εθνικά ή άλλα Ελληνικά Δικαιώματα σε αλλοδαπές δήθεν ‘προστάτιδες’ δυνάμεις ή άλλου είδους διεθνικά κέντρα εξουσίας άνευ άλλης προσήλωσης σε κάποια αρχή εκτός από αυτήν του άκρατου κέρδους και χρήματος / πλουτισμού.

Άρα, με αυτό το άρθρο θέλω να απαντήσω στην συνήθη ερώτηση του «και μετά τί;» που χρησιμοποιείται ως τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια του λαού να ανατρέψει την παρούσα έκπτωτη, έκφυλη και έκνομη πολιτική / χρηματική – οικονομική κατάσταση και κλίκα, ή χρησιμοποιείται για να εκφοβίσει ότι θα επέλθει ‘το χάος’ εάν σταματήσουμε να ανεχόμαστε και να επωμιζόμαστε τις εξαγγελίες του κάθε ανεπάγγελτου πομφόλυγα ανεγκέφαλου που χρησιμοποιείται ως φερέφωνο των διεθνών ληστών.

Ξεκινάμε λοιπόν με το τί πρέπει να επέλθει άμεσα ώστε να εξουδετερώσουμε τα δεσμά ‘χρέους’ με τα οποία ουσιαστικά έχουν αγοράσει εμάς και την χώρα μας όπως οι αμερικάνοι αγόρασαν από τον Ναπολέοντα την Λουϊζιάνα ( μόνο που ο Ναπολέων δεν πουλούσε Γαλλική γή αλλά κλεμμένη από τρίτους περιοχή ).

Πρώτα σειρά έχουν τα πράγματα που μπορούμε άμεσα να επιβάλλουμε και μετά θα ακολουθήσουμε και τα της νομικής οδού και φύσεως βήματα που θα πάρουν λίγο περισσότερο χρόνο :

  1. χρησιμοποιούμε την απόφαση του ΣτΕ ότι λόγω έκτακτης ανάγκης είναι Συνταγματικά τα μέτρα περί περικοπών μισθών και συντάξεων παρ’ όλο που ουσιαστικά είναι αντιανθρωπιστικά και :
    1. με το καθεστώς της επιστράτευσης / επίταξης παίρνουμε υπέρ του Δημοσίου όλα τα σπίτια / γή / ακίνητα πλήν μίας οικίας προς εξασφάλιση στέγης των βουλευτών – υπουργών – πρωθυπουργών – προέδρων  και άλλων τέτοιων αξιωματούχων που έχουν δηλώσει δια όρκου ότι θα βάλουν το συμφέρον του Έθνους και του Κράτους πάνω από το δικό τους. Δεν ασχολούμαστε σε αυτή την φάση να δούμε πόσα από αυτά είναι παράνομα αποκτηθέντα, απλώς τα παίρνουμε. Τα εκποιούμε σε πλειστηριασμούς ξεκινώντας από το 80% της εμπορικής τους αξίας, εκτός βεβαίως από τα ακίνητα που αποτελούν καταπατημένη Εθνική γή ή άλλου είδους Δημόσιας περιουσίας.
    2. Επιτάσσουμε όλους τους τους λογαριασμούς και των συγγενών των μέχρι δευτέρου βαθμού, κατάσχοντας τα εκεί ποσά πλήν της εξασφαλίσεως μηνιαίου εισοδήματος όσο του πλέον χαμηλόμισθου Ιδιωτικού Υπαλλήλου ( περίπου 500 ευρώ καθαρά ), πάντα … σεβόμενοι την απόφαση του ΣτΕ που όλα αυτά δεν καταπατούν Ανθρώπινα Δικαιώματα.
    3. Όλες οι μετοχές off shore που κατέχουν οι παραπάνω αξιωματούχοι άμεσα περιέρχονται στο Κράτος μαζί με τις περιουσίες τους, προς πλειστηριασμό / εκποίηση υπέρ της εξυπηρετήσεως του Κρατικού χρέους. Πράξεις πώλησης μετοχών ή μεταβίβασης μετοχών σε τρίτους θεωρείται παράνομη σύμφωνα με το Αστικό Δίκαιο εφ’ όσον έχει λάβει χώρα από την στιγμή της ανατροπής και πέρα.
    4. Κινητά περιουσιακά στοιχεία των ανωτέρω θεωρούνται κατά ποσοστό τουλάχιστον 50% του Κράτους με τα αντίστοιχα έσοδα.
    5. Εισφορές και φόροι και πρόστιμα που δεν έχουν καταβληθεί από τους ανωτέρω γίνονται άμεσα απαιτητές και ακολουθείται κατά προτεραιότητα η διαδικασία προς είσπραξη ( προσφυγές εκδικάζονται το αργότερο εντός 20ημέρου με τους κανόνες προκαταβολής που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει για τον Λαό ).
    6. Όσοι από τους ανωτέρω λαβαίνουν σύνταξη χωρίς να έχουν συμπληρώσει 35 – 40 χρόνια εργασίας αποδείξιμης με αντίστοιχη ασφάλιση / καταβληθείσες εισφορές 35 – 40 ετών καλούνται να επιστρέψουν πάραυτα τις συντάξεις τους στο ακέραιο, στις περιπτώσεις δε μεταβίβασης των συντάξεων αυτών σε ανεπάγγελτες ενήλικες κόρες ασκείται και δίωξη για παράνομη απολαβή σύνταξης διότι όλα αυτά τα προνόμια καταργούν την ισότητα ανάμεσα στους Πολίτες και είμαστε σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.  
    7. Λήψη παραπάνω από μίας συντάξεως θεωρείται παράνομη και απαιτείται επιστροφή τους άμεσα.
    8. Μισθοί για τους ανωτέρω θώκους δεν υπερβαίνουν το μέσο εισόδημα του Ελληνικού Λαού, με υπολογισμό του μέσου αυτού άνευ υπολογισμού των εισοδημάτων των μεγαλοεπιχειρηματιών και των υψηλόβαθμων στελεχών Δημοσίου και ιδιωτικού Τομέα καθ’ ότι τα εισοδήματα αυτά είναι υπό εξέταση νομιμότητας.
    9. Ατέλειες, επιχορηγήσεις εξόδων παραστάσεως, γραφικής ύλης, διάφορα επιδόματα, μεταφορικά, φύλαξη, ΔΕΚΟ, και πάσης άλλης φύσεως δωρεάν παροχής η οποία δεν ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες Πολίτες παύεται άμεσα.
    10. Λόγω έκτακτης ανάγκης δίνεται μόνο ένας γραμματέας στον κάθε ένα ο οποίος πληρώνεται εξ ημισείας από αυτούς και το Δημόσιο, διορισμένος με διαδικασίες ΑΣΕΠ και άνευ δυνατότητας αυτών να επιβάλλουν προσωπικές προτιμήσεις.
  2. λόγω έκτακτης ανάγκης κάθε βεβαιωμένο πρόστιμο και χρέος υπέρ του Δημοσίου που αφορά πολυεθνικές, μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικούς και συγγενικά τους πρόσωπα γίνεται άμεσα απαιτητό.
  3. επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ παύονται και ελέγχονται κάθε μία για το έργο τους. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να επιδείξουν έργο η επιχορήγηση γίνεται απαιτητή με πρόστιμο. Στην εντελώς σπάνια ( αν είναι καν υπαρκτή ) περίπτωση μία ΜΚΟ να είναι όντως χρήσιμη με επίδειξη ωφέλιμου έργου για τον Ελληνικό Λαό και το Δημόσιο η ΜΚΟ ενσωματώνεται στον τομέα του Δημοσίου και η αντίστοιχη υπηρεσία του Δημοσίου καταργείται.
  4. λογαριασμοί στο εξωτερικό παγώνουν με την εντολή του κράτους αφού οι ιδιοκτήτες τους είναι υπό έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκλήματα σε επίπεδο γενοκτονίας.

Αυτά τα πρώτα τα οποία είναι μόνο θέμα μίας σειράς ψηφισμάτων για να εφαρμοστούν άμεσα θα μας εξασφαλίσουν τουλάχιστον εξυπηρέτηση του χρέους μας για τους χρόνους που μας απαιτούν αυτή την στιγμή και ως εκ τούτου απαγορεύεται στους ξένους να υπεισέλθουν σε θέματα εσωτερικής δικής μας διακυβέρνησης εννόμως. Βεβαίως πρέπει να επισημάνω ότι πρέπει να απαγορευτεί η άδεια εξόδου από την Χώρα σε όλους αυτούς στην περίπτωση που δεν είναι ήδη υπό κράτηση. Τα έσοδα αυτά επίσης θα χρηματοδοτήσουν μισθούς και συντάξεις ή επιδόματα ανεργίας για το σύντομο χρονικό διάστημα που θα χρειαστούμε ώστε να εφαρμόσουμε την νέα πολιτική που θα ανανήψει την  Χώρα μας οικονομικά.

Το επόμενο μας βήμα άμεσα πρέπει να είναι οι τράπεζες, οι οποίες εφ’ όσον δεν ανένηψαν μέχρι στιγμής αλλά απαιτούν όλο και περισσότερη στήριξη θεωρούνται ως χρεοκοπημένες ή υπό κακή / δόλια διοίκηση οπότε τα χρήματα του Κράτους που καρπώθηκαν απαιτούνται από τους διοικητές τους, όχι από αυτές τις ίδιες, καθώς και πάσης φύσεως διοικητικά συμβούλια και μεγαλομετόχους. Έτσι η ίδια η τράπεζα δεν πλήττεται αλλά εμείς λαβαίνουμε τις αποζημιώσεις μας ή σε περίπτωση που ισχυριστούν ότι δεν έχουν αν πληρώσουν οι τράπεζες περιέρχονται στο Κράτος και με άμεση αλλαγή του καταστατικού τους γίνονται τράπεζες υπέρ του Κράτους και όχι υπέρ των ιδίων τους κερδών. Επανδρώνονται με άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις ( εκπαιδευτικά και με προϋπηρεσία σε κερδοφόρες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν ήταν θυγατρικές ή υποστηριζόμενες από μεγάλους ομίλους ) μέσω ΑΣΕΠ. Βεβαίως ελέγχονται σε εξαμηνιαία βάση με γνώμονα το κέρδος που εξασφαλίζουν στο Δημόσιο χωρίς να βλάπτουν την Ελληνική πραγματική οικονομία του Λαού.

Σε αυτή την φάση που με τα έσοδα που θα έχουμε εξασφαλίσει ( σημειωτέον, δεν έχουμε καν αρχίσει να ελέγχουμε τις περιουσίες των εκκλησιών ) ξεκινάμε την νομική μάχη μας προς χαρακτηρισμό των χρεών που μας αποδίδονται ως παράνομα για να ζητήσουμε όχι μόνο διαγραφή αλλά και αποζημίωση αφού βέβαια θα μας επιστρέψουν ό,τι αρχικά έχουμε δώσει για να μας αφήσουν ήσυχους και να μην αμφισβητήσουν την καλή μας θέληση μετά την Συνταγματικής βάσης και επιταγής ανατροπή του καθεστώτος.

Εν ευθέτω χρόνω θα ελέγξουμε και κάθε δάνειο μη παραγραφέν όσον αφορά το κατά πόσον είναι ή δεν είναι παράνομο το οποίο έχει εξυπηρετηθεί.

Επίσης, επειδή οι υπογραφές έχουν μπει, θα παραπέμψουμε κάθε νομική απαίτηση πιστωτών και δανειστών στους ιδιώτες που υπέγραψαν κατά παράβαση Νομοθεσίας, Όρκου, Συντάγματος και Λαϊκής Εντολής, ώστε να μπορέσουν να απαιτήσουν τα έννομα τους συμφέροντα από οπού τους τα έβλαψαν και βεβαίως και κατά παντός αντίστοιχου υπευθύνου στην αλλοδαπή.

Σε αυτή την στιγμή, που θα έχουμε και κεφάλαια και πολιτική δύναμη με την προστασία και του Διεθνούς Δικαίου προβαίνουμε στην ανάνηψη και επαναφορά της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής. Αγρότες οι οποίοι έλαβαν επιχορηγήσεις χωρίς να παράγουν έργο καλούνται να τις επιστρέψουν, εκτός εάν μπορούν να δείξουν ότι ακολούθησαν κατά γράμμα κρατικές εντολές ή ότι τους απαγορεύτηκε η διάθεση των προϊόντων τους με πλήρη στοιχεία και αποδείξεις τα οποία και θα προωθηθούν βεβαίως και στον εισαγγελέα προς δίωξη όσον τους εξανάγκασαν ούτως.

Εταιρείες τύπου πολυεθνικής στον αγροτικό τομέα ελέγχονται για την Συνταγματικότητα τους και τον σεβασμό / υπακοή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εταιρείες που έχουν αποδεδειγμένα συμμετάσχει σε καρτέλ απαγορεύεται να δράσουν στην Ελλάδα πλέον και εάν επιθυμούν να μετουσιωθούν υπάγονται για τουλάχιστον 20 έτη στο Δημόσιο με συμμετοχή του Δημοσίου ως μέτοχος στα έσοδα κατά 49%.

Περιπτώσεις όπως η περίπτωση Λαναρά αποτελούν περίπτωση κατά συρροής υφαρπαγής Δημοσίου χρήματος και ξεπλύματος μαύρου χρήματος και συνεπώς αυτοί οι επιχειρηματίες απαγορεύονται να δράσουν επιχειρηματικά στην Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο καθώς και οι οικογένειες τους για τουλάχιστον 4 γενεές.

Όλες οι βιομηχανίες / βιοτεχνίες που διαλύθηκαν επί ΠΑΣΟΚ αλλά και νωρίτερα επαναλειτουργούν ώστε να δοθούν θέσεις εργασίας τοπικά και η παραγωγή να καλύπτει τουλάχιστον τις εσωτερικές ανάγκες του Κράτους ώστε να μειώσουμε τις εισαγωγές.

Χώρες που πιθανόν να προσφύγουν εναντίον  μας επ’ αυτού ( όπως π.χ. η Γερμανία που εξαρτάται οικονομικά από τις εισαγωγές των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών ) αντιμετωπίζονται νομικά βάσει της αρχής του πραγματικού φιλελευθερισμού και αξιοκρατίας στις αγορές και καλούνται να κάνουν καλύτερη προσφορά που να συμφέρει το Κράτος περισσότερο από την εγχώρια παραγωγή.

Επίσης, προσφεύγουμε κατά της ταύτισης συγκεκριμένων οικονομιών Κρατών με το συμφέρον του συνόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του ευρώ. Μόνο από την στιγμή που έχουμε πλέον επαναφέρει την εσωτερική μας παραγωγή και έχουμε εξυπηρετήσει το χρέος μας συζητάμε για έξοδο από το ευρώ αφού βεβαίως ελέγξουμε όλες τις συμβάσεις της ΟΝΕ και κατά πόσον τηρήθηκαν σωστά στην δική μας περίπτωση. Αφού σε περίπτωση παρανομιών / δόλου λάβουμε τις αποζημιώσεις μας από τους υπόχρεους μπορούμε εάν ακόμα το θέλουμε να αποχωρήσουμε. Εάν σε περίπτωση που εμείς δεν το θέλουμε μας ζητήσουν οι υπόλοιπες Χώρες να αποχωρήσουμε το κάνουμε μόνο με το αζημίωτο.

Έχοντας εξασφαλίσει εγχώρια παραγωγή, δηλαδή στέρεη ραχοκοκκαλιά της οικονομίας μπορούμε να ατσαλώσουμε το ελεύθερο επάγγελμα και την αυτοαπασχόληση ως την πραγματική επιχειρηματικότητα που πηγάζει από τον Λαό, να εξοπλίσουμε την Παιδεία μας ώστε να είναι Ελληνική αλλά με πλήρη επίγνωση και ενσωμάτωση της πολύ-πολιτισμικότητας ως αυτό που είναι : γνώση άλλων πολιτισμών και όχι εκπολιτισμός και απόρριψη της Ελληνικής κουλτούρας / υπόστασης.

Δεν υπεισέρχομαι στην οργάνωση των κλάδων αυτών ( παιδεία, υγεία, κράτος πρόνοιας και δικαίου ) διότι σκοπός του άρθρου μου είναι να απαντήσω στο πώς κάνουμε μία έναρξη του «μετά», αυτό δηλαδή που ο κάθε ένας ρωτάει και που όλοι αυτοί που παρασιτούν εις βάρος μας χρησιμοποιούν για να εκφοβίσουν ότι θα υπάρξει χειρότερο ‘χάος’ ή ‘χρεοκοπία’ εάν πετάξουμε έξω από το σπίτι μας τα παράσιτα και τα καθάρματα.

Η αλήθεια είναι ότι απλώς τώρα το χάος και την χρεοκοπία τα έχουμε στους ώμους μας εμείς ενώ μετά εάν ακολουθήσουμε έστω ένα ποσοστό αυτών που ανέφερα, το χάος και την χρεοκοπία θα την υποστούν αυτοί, δηλαδή ακριβώς αυτοί που προκάλεσαν και καλλιεργούν την τωρινή κατάσταση.

Και φτάνουμε στο θέμα που έθιξα αρχικά και που είναι αυτό που πρέπει να υπάρξει για να μπορέσουμε να περάσουμε στο «μετά» : ποιοι θα εφαρμόσουν τέτοια μέτρα.

Είναι σαφές ότι αυτοί που εφαρμόζουν / υποστηρίζουν έστω και στο ελάχιστο τα τωρινά μέτρα δεν μπορούν ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να εφαρμόσουν μέτρα φύσεως όπως αυτής που εγώ παρουσίασα σήμερα.

Μόνο ο ίδιος ο Λαός με μία σειρά Δημοψηφισμάτων και μία εντελώς υπηρεσιακής φύσεως διοίκηση / εκτελεστική εξουσία μπορεί να ανανήψει το Κράτος μας και να επιβάλλει πραγματικά στους κλέφτες να πληρώσουν και όχι στα θύματα της κλοπής.

Για να έρθει ο Λαός στην εξουσία, θα πρέπει πλέον να εξεγερθεί καθ’ ότι έχει πλέον καταστεί σαφές ότι οι κατέχοντες τώρα την εκτελεστική αλλά και την νομοθετική εξουσία θα χρησιμοποιήσουν κάθε είδους βία για να μην φύγουν.

Τώρα το πώς θα πρέπει να είναι αυτή η εξέγερση για να είναι αποτελεσματική θα το παρουσιάσω ως πρόταση σε επόμενο άρθρο μου.