Επάγγελμα : ΠΟΥΘΕΝΑΣ

 Ελλην Φορολογούμενος


Τι ακριβώς κάνει ο «Πουθενάς» απλά ΤΙΠΟΤΑ είναι  εξαφανισμένος. Που ποτέ δε βρίσκεται στο πόστο του. Που κι αν τον ψάξεις, θα 'ναι εις μάτην. Δεν...... παίζει να τον βρεις πουθενά.
Αν νομίζετε ότι ο πουθενάς είναι κάτι απλό , πλανάσθαι πλάνην οικτράν ο  Πουθενάς ΔΕΝ είναι ο οποιοσδήποτε εξαφανισμένος και σίγουρα δεν εμπίπτει π.χ. στην κατηγορία αυτή των TV αγνοούμενων, που τους ψάχνουν στα διάφορα show εξαφανίσεων.

Ο πουθενάς είναι κάτοχος πάντα ! κάποιας θεσμικής θέσης. Με τη μόνη λεπτομέρεια ότι αυτό ισχύει μόνο στα χαρτιά και δει μόνο στο μισθολόγιο της ΠΑΝΤΑ κρατικής επιχείρησης  και επιχείρησης του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ντεμέκ «εργάζεται». Διότι εξαιρετικά σπάνια - έως ποτέ - προσέρχεται για να εκτελέσει το καθήκον του. Καλή ώρα όλοι αυτοί οι «εργαζόμενοι στον 9,84  ΕΦ. Ε. Μ ( ΕμΦανιστέος μόνο  Επί Μπικικινίο )

ο αξιότιμος κύριος Τάδε* , αξιότιμος κατά τα άλλα δημοσιογράφος , λάβρος ,κάθε απόγευμα στο
alter , τον SKAI τον ΑΝΤΕΝΑ κλπ. ξιφουλκεί κατά των τεμπελαράδων που απομυζούν τον πλούτο της χώρας , από τον ίδιο ή τα μέλη της οικογένειας του! (* λίστα με τους ΤΑΔΕ υφίσταται αναρτημένη στο blog kapistri)  προσελήφθη σε ΟΤΑ με εξάμηνη σύμβαση. Για λόγο που μέχρι τώρα αγνοεί ακόμη κι ο ίδιος, δεν τον πήραν ποτέ τηλέφωνο να πάει για δουλειά. Και τα μιστά όμως  ρέουσι  κανονικά στην μπουζού. 

Στους κατ' ουσίαν πουθενάδες εμπίπτουν και στις  ακόλουθες περιπτώσεις:
1. υπάλληλος της ΕΡΤ που η μοναδική του δουλειά ήταν να πηγαίνει με ταξί κάθε Κυριακή πρωί στην Πάρνηθα και να ρυθμίζει κάτι στις κεραίες. Ζήτημα 10 λεπτά .
2.  οι φύλακες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας στην Πατησίων, που συνεννοούνται μεταξύ τους και κανονίζουν τις βάρδιες κατά τρόπο ώστε να δουλεύει ο καθένας τους μονάχα μια φορά στις 10 ή 15 μέρες. 
3. Αγαπημένος πουθενάς είναι και ο πανεπιστημιακός καθηγητής (συνήθως ιατρικών σχολών)  που δεν εμφανίζεται ποτέ στις παραδόσεις και στέλνει αντ' αυτού κάτι σε λέκτορα και κάτι σε φιλόδοξο φέρελπη νέο. Πολλοί εξ ημών έχουμε πάρει πτυχίο χωρίς ποτέ να έχουμε δει τη φάτσα τέτοιων ανεκδιήγητων πουθενάδων.
4. Να μη ξεχάσουμε τέλος και τους πουθενάδες φαντάρους, που λόγω βυσματικής την περνάνε ζάχαρη
Φυσικά η λίστα με τους πουθεναδες πάντα είναι ανανεώσιμη  μια και καινούργια μελή προστίθενται