Ραγκούσης οργισμένος εναντίον Βενιζέλου

Σας είχαμε ενημερώσει από το απόγευμα για τις δηλώσεις Βενιζέλου για τους μετανάστες της Υπατίας. (Διάβασε εδώ)
Δεν πέρασαν λίγες ώρες και λαύρος ο Ραγκούσης επιτέθηκε στην Βενιζέλο:
«Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαχείριση μιας πολύ σοβαρής κρίσης, που στο επίκεντρό της έχει ανθρώπινες ζωές, αλλά και το γενικότερο συμφέρον, να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Και ο υπουργός Εσωτερικών συνεχίζει: «πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατόν με αυτή τη δημόσια παρέμβαση να λέγεται ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εξευρεθεί λύση με την οποία θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών - καθοδηγητών τους» σημειώνει ο κ. Ραγκούσης, και προσθέτει με νόημα: «μόνον ο κ. Βενιζέλος μπορεί να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών».

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη δήλωση. Στενοί, δε, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου περιγράφουν την αντίδρασή του, στην ανάγνωση της ανακοίνωσης Ραγκούση, ως ένα... χαμόγελο με νόημα.

   Ερχονται εξελίξεις στο Κυβερνητικό στρατόπεδο και αύριο έχουν και Εθνικό Συμβούλιο.