Ο Καμίνης σε ......ξενοδοχείο , η Αντιπολίτευση στο Δημαρχείο

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται στο Δήμο της πρωτεύουσας.Μετά από διαβουλεύσεις, μυστικότητα, παρασκήνιο και ότι βάζει του ανθρώπου ο νους, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας αποφάσισε να κλείσει μια αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ετσι, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Μετείχαν ο Δήμαρχος Γ. Καμίνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς.
Πρίν λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2011 με 28 ψήφους, ενώ ο Αμυράς καταψήφισε. Ο προϋπολογισμός του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας ανέρχαεται σε 899 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της....... παράταξης του κ. Ν. Κακλαμάνη, παραμένουν στο κτίριο της οδού Κοτζιά . Όπως επεσήμανε , ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λ. Σκιαδάς «είμαστε εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι στη γνωστή ιστορία του δήμου Αθηναίων δεν υπάρχει προηγούμενο σαν αυτό που ζούμε σήμερα, δηλαδή να εγκαταλείπεται το δημαρχιακό Μέγαρο».


Ήδη η «Λαϊκή Συσπείρωση» (δημοτική παράταξη του ΚΚΕ) με επικεφαλής τον κ. Ν. Σοφιανό, αποφάσισε ότι δεν θα μετάσχει στη συνεδρίαση, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για τη στάση της απέναντι στους συμβασιούχους. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η Ανοιχτή Πόλη με επικεφαλής την κυρία Ελένη Πορτάλιου.


Επίσης, δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Π. Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε  ότι «δεν νομιμοποιούμε μία συνεδρίαση - παρωδία διότι οι εργαζόμενοι δεν είναι απειλή αλλά η ψυχή και καρδιά του Δήμου Αθήνας».