Επιτυγχάνονται με ακρίβεια οι στόχοι του Μνημονίου!

Γράφει ο Καφενόβιος

Απ' το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ελληνική οικονομία. Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Η ανεργία εκτινάσσεται, το εισόδημα συρρικνώνεται.
Όλες οι προβλέψεις του Μνημονίου διαψεύδονται επί τα χείρω. Επιτυγχάνονται με ακρίβεια οι στόχοι του. Δηλαδή, η υπερχρέωση της χώρας με φυσικό επακόλουθο την αρπαγή, για ένα ξεροκόμματο, του πλούτου και της ομορφιάς της.
Μας δανείζουν δισεκατομμύρια, γνωρίζοντας πολύ καλά πως δεν είμαστε σε θέση να αποπληρώσουμε αυτά τα............ ποσά κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και δεν αναρωτιόμαστε γιατί το κάνουν.
Η κυβέρνηση εμφανίζει σημάδια διάλυσης και έλλειψης αντανακλαστικών. Λειτουργεί με τόση ανοργανωσιά και πολιτική ανασφάλεια, που δεν θα πάει πολύ μακριά. Βέβαια ποσώς μας ενδιαφέρει η πολιτική αποκατάσταση των στελεχών της. Ενδιαφέρει, όμως, γιατί η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι. Γι' αυτό διατηρείται η ελπίδα ότι, η κοινωνία δεν θα αποφασίσει να αυτοκτονήσει υποτασσόμενη στο αδιέξοδο και καταστροφικό Μνημόνιο.