Πάμε κρεμάλα ;

 Ελλην Φορολογούμενος

80% λέει  αγχόνη για τον Θόδωρα το αστέρι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, των Θόδωρα των κινημάτων της αριστεράς , ο Θόδωρας των αγώνων, αλλά και τον Θόδωρα των Ιμίων, της υφαλοκρηπίδας και του KING GEORGE.
 
 Κρεμάλα είναι η  θανατική ποινή που, στο θρυλικό φαρ ουέστ, επέβαλλαν πολλές φορές ούτε καν με συνοπτικές διαδικασίες , καλή ώρα σαν τα μνημόνια του ΔΝΤ.
 
Ως τρόπος αυτοκτονίας , δηλώνει ότι ο κρεμασμένος απέτυχε στις επιλογές του και κατ' επέκταση πρόδωσε αυτούς που τον πίστεψαν, άλλωστε κρεμάλα ήταν και η τελευταία επιλογή του μεγαλύτερου προδότη του Ιούδα, που πρόδωσε τα ιδανικά και τις αξίες που ο Δάσκαλος του , υπερασπίστηκε με τη ζωή Του.

Ακόμη τρόπος που ζητάμε να τιμωρηθεί όποιος μας έκανε μεγάλο χουνέρι.

Κρεμάλα λέμε και τον γάμο και τα στέφανα του, που λειτουργούν όπως η θηλιά στην κρεμάλα.
Στη δικιά μας περίπτωση ο Θόδωρας τις έλεγε τις κουκουρικιές του από καιρόν εις καιρό , αλλά έλεγε και από κανένα σωστό , ήτο όμως ανύμφευτος . Μετά παντρεύτηκε , νοικοκυρεύτηκε έκανε και ...........τα κουτσούβελα και όλα μια χαρά.
 Έλα μου όμως που του έλαχε το μοιραίον , η σύζυγος εκτυπήθη από την νόσον  της πολιτικής και έτσι ξαφνικά και απότομα έβαλε για δήμαρχος . Και δεν φτάνει που ήθελε να βάλει για δήμαρχος , ήθελε και να εκλεγεί διακαώς. Και όπως δεν γνωρίζεται οι περισσότεροι (μια και είστε κανονικοί άνθρωποι) η καψούρα ή ερωτική δεν είναι τίποτα μπροστά στη καψούρα της πολιτικής . Όσο το έτερον ήμισυ έδινε τον αγώναν τον καλόν –λέμε τώρα-  , μούγκα ο Θόδωρας , μούγκα και μες την στρούγκα ,  τουμπέκα.
Μόλις όμως τέλειωσε ο αγών και το γυναικάκι του έφαγε μαύρο, ποιος είδε τον Θόδωρα και δεν τον φοβήθηκε .
Όλοι περάσαμε από την βάσανο της αθυροστομίας του , τι δεν είπε ο στόμας του , οχετός Παπαπαπα !! Αν ξεραμε έτσι να το βγάζαμε το κορίτσι Δήμαρχο να είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Τώρα τα πήρε κι ο Γιώργος που σου λέει δεν φτάνει που τους σκίσαμε όλους τους Έλληνες  σαν χασέδες , να έχουν και τον Θόδωρα από πάνω να τους βρίζει, νισάφι… δε λέει !
Κι έπονται εξελίξεις … έπονται