Πατέρα, έχει η Αγγλία Καλαμάτα και η Ιταλία Δίστομο ?


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Όσοι πίστευαν πως οι πόλεις «μετακομίζουν» μόνο στις παλιές Ελληνικές ταινίες γελάστηκαν. Και μπορεί βέβαια η Καλαμάτα να μην μεταφέρθηκε ακόμα στην Αγγλία, ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως δεν ισχύει το ίδιο για το μαρτυρικό Δίστομο!

Φυσικά όχι με την μέθοδο των Κινέζων οι οποίοι κυριολεκτικά άλλαζαν την θέση στο χάρτη πόλεων εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων όταν αυτές αποτελούσαν παραφωνία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων που έγιναν για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου

Η μέθοδος των λοβοτομημένων δια σφυροδρεπάνου  Κινέζων που άφησε άφωνη την ανθρωπότητα με την ευκολία που μετακινούσαν στον χάρτη ό,τι τους «εμπόδιζε», σαν να έπαιζαν με πιόνια από σκάκι, ΩΧΡΙΑ μπροστά στην μέθοδο με την οποία  ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ  και οι γαλαζοπράσινοι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ υπουργοί Δικαιοσύνης της Ρουσφετόβιας «μετακόμισαν» το ιστορικό Δίστομο στέλνοντάς το αδιάβαστο στον Ιταλικό χάρτη Δικαίου!

Η απόφαση της Δικαιοσύνης της Ρουσφετόβιας  ήταν σαφής. Τα θύματα που επέζησαν  της σφαγής των Ναζί, τα οποία κίνησαν δια «ΑΤΟΜΙΚΗΣ» αγωγής (διότι ζουν σε κράτος – οπερέτα που το κυβερνούν κότες λιράτες)  την δικαστική διαδικασία δικαιούνταν αποζημίωσης 60 εκ. Ευρώ (με τους τόκους σήμερα ξεπερνούν τα 100)  για την εξασφάλιση της............ οποίας το κράτος – οπερέτα μπορούσε να προχωρήσει σε κατασχέσεις κρατικής γερμανικής περιουσίας εντός της επικρατείας του

Απόφαση που εκδόθηκε το 1997 και  επικυρώθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το 2000 απ τον Άρειο Πάγο της Ρουσφετόβιας ο οποίος ΑΠΕΡΡΙΨΕ τις ανοησίες του Γερμανικού Δημοσίου περί προνομίου ετεροδικίας βάσει του οποίου τα μόνα αρμόδια προς εκδίκαση της υπόθεσης δικαστήρια είναι τα Γερμανικά!

Τι απέμενε και εξακολουθεί να απομένει με δεδομένη την άρνηση της χώρας -  θύτη να πληρώσει?  

ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του αρμοδίου υπουργού Δικαιοσύνης της Ρουσφετόβιας για να εκτελεστεί η αμετάκλητα επικυρωμένη από τον Αρειο Πάγο απόφαση με έναρξη  κατασχέσεων της περιουσίας του θύτη

Από πότε υπογράφουν όμως οι κοτούλες οι λειράτες και δεν το γνωρίζω?

Όσο είδατε από τότε κάποια κοτούλα λειράτη να υπογράφει την εκτέλεση των κατασχέσεων άλλο τόσο την είδα κι εγώ

Θα κλονιζόταν λέει η σχέση του κράτους – οπερέτα με την Γερμανία! Πάνω απ όλα η καλή σχέση με τον θύτη !
Το κράτος – οπερέτα της τάχα ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, δίνει νόμιμα το δικαίωμα στον αρμόδιο υπουργό να μπλοκάρει την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων αν κρίνει πως η εκτέλεση αυτή μπορεί να κλονίσει τις καλές διακρατικές σχέσεις της Ρουσφετόβιας!

Το πιο ωραίο όμως είναι άλλο. Το πιο ωραίο είναι το γεγονός πως η ίδια Δικαιοσύνη που το 2000 μέσω της αμετάκλητης απόφασης του Αρείου Παγου ήταν  καταπέλτης κατά του γερμανικού Δημοσίου, η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ «Δικαιοσύνη» ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ, ένα χρόνο μέτά όταν το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) της Ρουσφετόβιας, με οριακή πληοψηφία 6-5 και σύνθεση σε υπέρτατο βαθμό κατευθυνόμενη απο τον ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ (ΔΕΝ τα λέω εγω. Ρωτηστε το Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών που  τον έχει ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ως σημαιοφόρο της προσπάθειας ενάντια στη δικαίωσή τους με επέμβαση σε κρίσεις δικαστών)  αποφάσιζε πως το Γερμανικό δημόσιο χαίρει κρατικής ασυλίας, η οποία δεν επιτρέπει την εκδίκαση ΑΤΟΜΙΚΩΝ αγωγών, παρά μόνο αγωγών από το επίσημο  Δημόσιο άλλης χώρα  με αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα παρόμοιων ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ αγωγών από άλλα θύματα (χωρίς όμως να μπορεί να «καταργήσει» την ήδη εκδοθείσα απόφαση για τα θύματα του Διστόμου!)

Το κράτος οπερέτα του Κινέζου του Κολωνακίου όχι μόνο πέτυχε να μπλοκάρει μελλοντικές ατομικές προσφυγές, αλλά προσέφερε και ένα πρόσθετο  τρισάθλιο «πάτημα» ένα ελεεινό «άλλοθι» στον εκάστοτε αρμόδιο Υπουργό, δίνοντας του την δυνατότητα  «πατώντας» στην απόφαση του ΑΕΔ να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να μην υπογράφει,  εκτέλεση των κατασχέσεων η οποία όπως προανέφερα είχε επικυρωθεί απ τν Άρειο Πάγο και δεν  επιρρεαζόταν απ την απόφαση – κωμωδία του ΑΕΔ!

Έπρεπε να ακούσετε τον «χοντρό» που απολύει εγκληματίες στο όνομα της αποσυμφόρησης των φυλακών, να επικαλείται προχθές την παραπάνω απόφαση του ΑΕΔ στο ερώτημα «γιατι δεν υπογράφει» που του ετέθη στην ραδιοφωνική εκπομπή της Real-Πρασινοσκουφίτσας (όχι φυσικά απ την βαθυπράσινη «δημοσιογράφο»)  η οποία κάταπιε αμάσητη την απάντηση και αφού ευχαρίστησε τον φιλοξενούμενο πήγε «για άλλα»…

Είναι ο ίδιος κύριος που πριν λίγες εβδομάδες από το βήμα της Βουλής της Ρουσφετόβιας ως ποντίκι που βρυχάται έλεγε λεονταρισμούς περί κρατικής πρόθεσης διεκδίκησης Γερμανικών αποζημιώσεων σε εθνικό επίπεδο !!!

Αν ποτέ δείτε το κράτος το διοικούμενο από προσκυνημένα ανδρείκελα να προσφεύγει κατά της Γερμανίας έμενα να μου κρεμάσετε στο Σύνταγμα κουδούνια!

Τι άλλη επιλογή είχαν επιζήσαντες της τότε κατοχικής τραγωδίας προκειμένου να λυτρωθούν απ την νέα πολιτική τραγωδία που τους επιφύλαξε η ίδια τους η πατρίδα προδίδοντάς τους?   

Μα φυσικά να απευθυνθούν σε μια σοβαρή χώρα  

Ναι φίλοι μου. Δεν έχει η Αγγλία Καλαμάτα, η Ιταλία όμως «απέκτησε» Δίστομο (!!!) εντάσσοντας στον «χάρτη δικαίου» της αυτούς που η ιδία τους η χώρα  πρόδωσε και κάνοντας γι αυτούς ό,τι δεν έκανε η ίδια τους η Πατρίδα

Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας όχι μόνο τους δικαίωσε αλλά έδωσε και το πράσινο φως να γίνουν στην Ιταλία οι κατασχέσεις που δεν τόλμησε να κάνει η ξεφτιλισμένη Ρουσφετόβια με τους θρασύδειλους που την κυβερνούν!

Τελευταίο χαρτί για τον χαμένο, προκειμένου να μπλοκάρει τις κατασχέσεις ήταν η Χάγη! Και εκεί προσέφυγε.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Όχι για να αμφισβητήσει την σφαγή! Αλλά για να διεκδικήσει το δικαίωμα της κρατικής ασυλίας έναντι ατομικών αγωγών!!!

Όχι γιατί δεν παραδέχεται το έγκλημα! Αλλά για να την σκαπουλάρει γιατί λέει καταπατήθηκε το προνόμιο  της ετεροδικίας που επιβάλλει την εκδίκαση σε δικαστήρια της χώρας - θύτη

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ (Όπως ρώταγα πριν 1 χρόνο εδω http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_9046.html  - δείτε το τέλος του τότε άρθρου-  όταν όλοι οι παπαγάλοι που πάνε να ηρωοποιήσουν σήμερα τον Ανελλήνιστο είχαν παντελώς ξεχάσει την δικαστική ξεφτιλα του Διστομου )

Γιατί ρε δεν λέτε ξεκάθαρα και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα ΠΟΙΟΣ προσέφυγε στη Χάγη? Γιατί το ΠΟΙΟΣ το περνάτε στα ψιλά και αφήνετε να εννοηθεί πως η προσκυνημένη Ρουσφετόβια «ξύπνησε» και έκανε προσφυγή?

Γιατί ρε «βαφτίζετε» με έντεχνα λογοπαίγνια τις ατομικές διεκδικήσεις εκείνων που εσείς τους φτύσατε, ως Εθνικές?

Ποια Ρουσφετόβια προσφεύγει ρε?  

Γιατί δεν λέτε ρε ξεκάθαρα πως πρόκειται πλέον για διαφορά  τρίτων χωρών στη οποία αποφασίσατε να προστρέξετε ως συνήγοροι της κακιάς ώρας πρωτίστως στο πλευρό της Ιταλίας και δευτερευόντως στο πλευρό των θυμάτων της σφαγής επικαλούμενοι «έννομο συμφέρον»

Γιατί ρε δεν λέτε πως το «έννομο συμφέρον» σας είναι οτι ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ γιατί εσείς είστε ανδρείκελα?

Ρε αν σας ρωτήσει ο δικαστής με ποια λογική είστε κατά της «κρατικής ασυλίας» της Γερμανίας όταν το ανώτατο ειδικό δικαστήριο της δικής σας χώρας έχει γνωμοδοτήσει υπέρ αυτής της «κρατικής ασυλίας» ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ?

Μήπως ότι το ΑΕΔ της Ρουσφετόβιας «έκανε λάθος»?  Και αν έκανε λάθος τότε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ»

Δεν το καταλαβαίνετε ρε  οτι ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

Γιατί μας παραμυθιάζετε πως προσεχώς θα διεκδικήσετε και σε Εθνικό επίπεδο αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων τη στιγμή που δεν τολμάτε με μια υπογραφή να δικαιώσετε 228 απλους πολίτες σας με κατασχέσεις λίγων εκατομμυρίων ευρώ?

Αλλα και αν ακόμα προσφύγετε και εγώ φορέσω κουδούνια και κουδουνίστρες και βγω βόλτα στο Σύνταγμα, για πείτε μου ρε,  χώρα που έφτυσε τους ίδιους τους πολίτες της, και που άφησε ΑΛΛΟΥΣ να καθαρίσουν, με τι μούτρα θα πάει να ζητήσει πολεμικές αποζημιώσεις ρε?

Το πιο τραγικό όμως είναι άλλο

Το τραγικό είναι πως αν δικαιωθούν στη Χάγη αυτοί που εσείς δουλέψατε, παρά την αρνητική δική σας παρουσία της τελευταίας στιγμής τάχα στο πλευρό τους, και ανοίξει ο δρόμος για ΝΕΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ προσφυγές, θυμάτων από όλες της μαρτυρικές πόλεις της Ρουσφετόβιας, η τραγική «μετακόμιση» του Διστόμου στον Ιταλικό χάρτη δικαίου, δεν θα είναι τίποτα μπροστά στη  μαζική μετακόμιση όλων αυτών των πόλεων σε άλλους «χάρτες δικαίου» προκειμένου να μην γίνουν επαίτες μια υπογραφής από κοτούλες λειράτες και ποντίκια που βρυχώνται! 

Μέχρι και η Αγγλία θα αποκτήσει Καλαμάτα!

Μόνο που τότε θα το ακούμε, και αντί να γελάμε όπως στις παλιές αξέχαστες Ελληνικές ταινίες  θα  κλαίμε με τα χάλια μας…


ΥΓ. Δείτε το όσο έχουμε περιθώρια για χαμόγελα…