ευγενής τεύτονας

 Ελλην Φορολογούμενος

 

Πολύ  γαϊδούρα αυτή η Μέρκελ ρε παιδάκι μου ενώ έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες της Γερμανίας και τους  εξέφρασε ευγνωμοσύνη της λέγοντας τους: «Ευχαριστώ, αγαπητές και αγαπητοί πολίτες. Κάνατε τη Γερμανία τη χώρα που ξεπέρασε καλύτερα την παγκόσμια οικονομική κρίση».

 «Παρά τις ανησυχίες και τις κατηγορίες που σας πίεζαν, δεν αφεθήκατε στη σύγχυση και καταφέρατε κάτι που έμοιαζε αδιανόητο πριν από μερικούς μήνες», γράφει η καγκελάριος.
Το κόστος αυτής της πολύ ασυνήθιστης εκστρατείας ανέρχεται σε 2,8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης.
Το μήνυμα αυτό, το οποίο εστάλη σήμερα σε όλες τις εφημερίδες πανεθνικής κυκλοφορίας, πρόκειται επίσης να δημοσιευτεί στους ιστότοπους των εφημερίδων, σε ορισμένα.......... περιοδικά και στον περιφερειακό Τύπο, δεν αναφέρει ότι και εμείς οι Έλληνες πληρώνοντας υπερβολικά επιτόκια βοηθήσαμε για  άλλη μια φορά την Γερμανία να ανακάμψει.
Και επανέρχομαι στον χαρακτηρισμό μου «γαϊδούρα» , γιατί εμάς δε μας είπε ούτε ένα τόσο δα ευχαριστώ , που είναι οι καλοί σου τρόποι Αγγέλα; αλλά που ακούστηκε ευγενής και τεύτονας .
Αλλά θα μου πει κάνεις, ακόμα δεν λάβαμε τη συγγνώμη της για τα εγκλήματα κατά της χώρας μας,  όχι με λόγια , αλλά με έργα και συγκεκριμένα με ευρώ, μόνο έτσι θα κατανοήσει αυτή και όμοιοι της,  το μέγεθος της καταστροφής που προκαλέσαν στη χώρα μου.
Αγγέλα θέλω τις πολεμικές μου αποζημιώσεις ,ΤΩΡΑ! Θέλω να αποκαταστήσεις τις ζημιές που προκαλέσατε στις υποδομές και  στην οικονομία της .
Αγγέλα θέλω κι εγώ τα λεφτά μου από σένα , ΑΜΕΣΩΣ !