Παπανδρέου: «Δεν πάμε σε πρόωρες εκλογές»

Τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών έβαλε με την ομιλία του  στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «εδώ είμαι και εδώ είμαστε να παλέψουμε και να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας και να είναι το 2011 η τελευταία χρονιά της ύφεσης και από το 2012 να επιστρέψει η ανάπτυξη ώστε τελικά το 2013 να απαλλαγούμε από το Μνημόνιο και να βάλουμε τα θεμέλια της Ελλάδας που επιζητούμε όλοι οι Έλληνες»....


Επίσης, κάλεσε σε σύμπραξη τα κόμματα της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «η προσπάθεια είναι εθνική και όλοι μπορούν και πρέπει αν αλλάξουμε την Ελλάδα. Ας το κατανοήσουν όλοι, δεν χωρούν μικροκομματικές αντιλήψεις πλέον», ενώ παραδέχτηκε ότι «αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά. Καταφέραμε όλοι μαζί να διαψεύσουμε όσους θεωρούσαν ότι η χώρα δεν έχει μέλλον. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις... από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Σας εγγυώμαι ότι θα στέκομαι δίπλα στον κάθε πολίτη... έχουμε και το σχέδιο και τη βούληση να πετύχουμε. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος αλλά ούτε και μαγικές συνταγές», κατέληξε.

Όσον αφορά την μεγάλη αποχή από τις κάλπες ο κ. Παπανδρέου είπε: «Πρέπει να μας προβληματίσει η αποχή από τις κάλπες. Θέλω να δώσω το μήνυμα σε όσους απείχαν ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα και όλα τα κακώς κείμενα που μας πληγώνουν. Είναι χρέος μα να πείσουμε και τους πιο δύσπιστους συμπολίτες μας γιατί σ’ αυτή την προσπάθεια τους χρειαζόμαστε όλους.