‘’IΜΠΡΕΣΑΡΙΟΣ’’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Τον ‘’φύτεψε’’ για  ‘’ΑΝΟΙΞΗ’’ ο Πρωθυπουργός, στα μέσα ενημέρωσης .
Μα του φύτρωσε … ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ….
Με καταιγίδες και ανέμους, σε βάρος της ορθής λειτουργίας της πολύπαθης πια, δημόσιας τηλεόρασης ….
Για τον … ιμπρεσάριο της Μιμής, ο λόγος . Τον θυμόμαστε όλοι, στην περίοδο του Χερφιλντ, πόσο περίεργα δούλεψε, ο κυρ Τηλέμαχος, σε βάρος της υστεροφημίας, του Ανδρέα Παπανδρέου …
Και έπειτα από εκείνη την στόχευση του, κατά της ιστορίας ενός προσώπου, που τόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην χώρα, αλλά εκείνη την στιγμή ήταν ‘’γονατισμένος’’ από τα προβλήματα υγείας, έρχεται τώρα να ‘’στοχεύσει’’ και κατά της ανεξαρτησίας της ΕΡΤ .
Και εξακολουθεί ο ΓΑΠ, να τον έχει και να τον καμαρώνει ως … αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού στην κυβέρνηση του . Ξεχνώντας την ιστορία του κυρίου, μέσα σε κεινο το θολό τοπίο, εκείνης της γκρίζας περιόδου, όπου οι Υπουργοί, τότε πλήρως ανεξέλεγκτοι, είχαν ..........βρει την ευκαιρία να ξεσαλώσουν και να φτάσουν το χρέος της χώρας, εκεί που το παρέλαβε ο Σημίτης και ο κατοπινός του … κουρασμένος .
Εκείνη την γκρίζα, για την νεώτερη ιστορία, περίοδο όπου το περιβάλλον στο κλειστό ‘’κλαμπ’’ του Λονδίνου, το αποτελούσαν η Μιμή, ο εξομολογητής της πάπαρδος, ο Μπιρσιμ, η φίλη της  πρώην αεροσυνοδός, ένας δημοσιογράφος κολλητός,  και ο κυρ Τηλέμαχος ….
Και στη μέση, ο καταπονημένος Ανδρέας …..
Το ‘’βιολί’’ συνεχίζεται με την καταπονημένη ΕΡΤ, στην μέση . Με διαφορετικό βέβαια θίασο, αλλά με τον ίδιο πάντα … ‘’εκπρόσωπο’’ . Που για να καλύψει το αλαλούμ της ΕΡΤ και το ‘’κλαμπ’’ που έχει συστήσει, ο … σύντροφός του, στο ΠΑΣΟΚ, Παπαγεωργίου, τα βάζει με τις αλήθειες που είπε ο κ. Προβοπουλος για την ΕΡΤ . Για το αναγκαστικό συμμάζεμά της,  στο οποίο διαφωνεί  ο κύριος ‘’ιμπρεσάριος’’. Και δηλώνει πως ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ στην ΕΡΤ .
Μάλιστα τον … μαλώνει κιόλας λέγοντάς του να … κοιτάζει την δουλεία του !!!
Υιοθετώντας προφανώς, τις σκανδαλώδεις, εξωτερικές αναθέσεις, με τους πέντε και δέκα φορές πάνω, υπερκοστολογημενους προϋπολογισμούς, με την περιρρέουσα αδιαφάνεια, με τις χαριστικές σε σκανδαλώδη βαθμό συμπαραγωγές, με τους μισθούς που ξεπερνανε δυο και τρεις φορές την αμοιβή του προέδρου της δημοκρατίας … με την στρατιά των ακριβοπληρωμένων συμβούλων του προέδρου του Δ.Σ. κ. Παπαγεωργίου,(άσχετου από τηλεόραση), ΠΑΣΟΚ στην ιδιότητα, και δικηγόρου της Ιπποκράτους …..
Υιοθετώντας την πλήρη ασυδοσία που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ, με την τεχνική επεξεργασία των πάντων, να ανατίθεται σε ιδιώτες, όταν το άριστο τεχνικό δυναμικό του σταθμού κάθεται, και δεν φθανει αυτό προσλαμβάνουν κι άλλους, για να κάθονται οι μόνιμοι .
Αυτά τα αίσχη, είπε να περιοριστούν, ο κ. Προβοπουλος, και βέβαια δεν συμφωνούμε με όλα όσα είπε, και έπεσε ο άλλος (ο ιμπρεσάριος) να τον φάει, για να μην στενοχωρηθεί ο κολλητός του και … άσχετος με τηλεόραση, σύντροφος του,  κ. Παπαγεωργίου, τρομάρα του, που είναι ιθύνων νους, αυτή την στιγμή όλων αυτών των φαινομένων που συμβαίνουν στην ΕΡΤ, των φοβερών αυτών αρνητικών φαινομένων, που σε θράσος ξεπερνούν ακόμα και αυτό του Παναγόπουλου ….
Ενώ σαν δικηγόρος ο κ. Παπαγεωργίου ξέρει ότι οι αποφάσεις που παίρνουν είναι άκυρες, εάν δεν έχει η ΕΡΤ διευθύνοντα σύμβουλο … και δεν έχει επέμβει ακόμα εισαγγελέας .
Υπερασπίζεται ο κύριος … ‘’ιμπρεσάριος’’ της κυβέρνησης στα Μ.Μ.Ε.  τα συμφέροντα του κ. Μπόμπολα (ΑΝΩΣΗ) της κ. Τεγοπουλου, του κ. Βαρδινογιάννη και όλων αυτών των δισεκατομμυριούχων, που σύστησαν ΚΑΙ εταιρείες παραγωγής, για να τα παίρνουν  ΚΑΙ από την ΕΡΤ.  
Δυστυχώς με τις θέσεις του, ο κύριος … αναπληρωτής υπουργός, έδωσε το παρόν του, στην παρέα των επικινδύνων, για την συνέχιση πια της απρόσκοπτης λειτουργίας της ΕΡΤ, και ξέρετε τι τον χάλασε περισσότερο, στην δήλωση του κ. Προβοπουλου ; Το ότι είπε  πως ‘’πρέπει η ΕΡΤ να αρχίσει να συντηρείται από τις διαφημίσεις’’
Δηλαδή να βάλει χέρι, στην πίτα που τρώνε οι επτά ιδιώτες καναλάρχες, και για να μην τους στενοχωρήσει (τους καναλαρχες και τον Παπαγεωργίου), ο κύριος … ‘’ιμπρεσάριος’’, τα έχωσε στον κ. Προβοπουλο, που είπαμε ότι δεν συμφωνούμε σε όλα μαζί του .
Δεν θα κλείσω με την λέξη ΝΤΡΟΠΗ γιατί είναι άγνωστη σ’ αυτούς . Θα πω μόνο πως ΚΑΙ για την ΘΕΣΗ αυτή του ‘’ιμπρεσάριου’’ αξίζει στις 7 του Νοεμβρη ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όσους εξακολουθούν να καλύπτουν, αυτούς που με τον ένα η τον άλλο τρόπο ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ .
Η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ όχι όμως σε βάρος του λαού, για να τρώνε κάποιοι που την βρήκαν και αυτή ως τρόπο εύκολου πλουτισμού .
Η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ  όχι με την ανωμαλία και την ασύλληπτη διασπάθιση του χρήματος που υποστηρίζει ο κ. Χυτηρης, με την δήλωση του, την … οργισμένη, κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας .
Αυτό θα έλειπε Τηλέμαχε, να μην έχει το δικαίωμα επί των ημερών ΣΑΣ, ένας Έλληνας πολίτης να μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του .
Αυτό μόνο μας έλειπε, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ … Τηλέμαχε …
Άντε πηγαίνετε από δω όλοι σας …..
Μας εξουθενώσατε με τα ‘’παιχνίδια’’ σας και τις αρπαχτες σας ….
Εάν τώρα δεν πάρει θέση ο Πρωθυπουργός , κατά του άσχετου Χυτηρη  και του ακόμα ασχετότερου Παπαγεωργίου  (του επονομαζόμενου και ΓΑΤΟΥ τρομάρα του) θα σημαίνει ότι τους ΚΑΛΥΠΤΕΙ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται …..
Θα σημαίνει ότι συμφωνεί με τα άθλια σκάνδαλα της ΕΡΤ που υποθάλπουν οι δυο αυτοί κύριοι, αν δεν τα προκαλούν κιόλας .
Εάν τώρα δεν πάρει θέση, ο πΠωθυπουργός, κατά του … τσαμπουκά Χυτηρη, με το δίκιο του, ο Ανδρέας Παπανδρέου  από εκεί πάνω, να είναι οργισμένος ….
Τώρα, σήμερα κιόλας, θα πρέπει αυτοί οι δυο άσχετοι κύριοι να πάνε σπίτια τους .
Παίζουν το παιχνίδι των υπονομευτών της ΕΡΤ, της τσέπης μας και της νοημοσύνης μας …
Δεν μπορεί κύριε Πρωθυπουργέ, η … Μιμή να είναι στην … Black list και ο παρτενέρ της, να το παίζει αναπληρωτής της πλήρους ανικανότητας του ….
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ …… ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ……

ΛΥΣΙΑΣ