ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ?ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!!!


 Επικίνδυνη η κατάσταση στην Πλατεία Ντάβαρη στο Παλαιό Φάληρο .Κάθε βράδυ γίνονται αυτοσχέδιοι αγώνες αυτοκινήτου ,επίδειξης βλακείας ! από νεαρούς οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο εκτός από την σωματική τους ακεραιότητα και τους πεζούς που βρίσκονται επί της πλατείας.

Στις 4/10/2010 το βράδυ στις 22.10 από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Πλατείας έχασε τον έλεγχο ο οδηγός και καβάλησε το κράσπεδο ,έσπασε τέσσερα κολονάκια!!!, και στην συνέχεια κατέληξε να συγκρουστεί σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο! . Στο συγκεκριμένο περιστατικό επιλήφθηκε άμεσα η ομάδα Δίας με δυο μοτοσικλέτες και ευτυχώς ρύθμισαν ασφαλώς την κίνηση των οχημάτων που είχαν μποτιλιάρει όλη την περιοχή.

Το 2009 και το 2010 δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο στις ημερήσιες εφημερίδες και σε δεκαδες blogs επισήμαναν στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκη για την επικίνδυνη κατάσταση στην............
Πλατεία Ντάβαρη που δημιουργείται από την παράνομη κίνηση επί της πλατείας , από την παράνομη στάθμευση επί αυτής όπου βρουν ασυνείδητοι οδηγοί ,από τους αυτοσχέδιους αγώνες επίδειξης βλακείας που καθημερινά θέτουν σε κίνδυνο όλα τα παιδιά που βρίσκονται επί της πλατείας,

Καταγγελίες γίνονται στην Τροχαία Καλλιθέας και στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου από αγανακτισμένους δημότες και κατοίκους της περιοχής δυστυχώς δεν βρίσκουν την απαιτούμενη προσοχή για τις <<επιδείξεις>> από τα νεαρά άτομα αλλά και την παράνομη κυκλοφορία αντιθετη προς την κυκλική πορεία!!! που κάνουν πάνω στην πλατεία προκειμένου <<να κόψουν>> δρόμο δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση για τα παιδιά που παίζουν επί της πλατείας , αναγκάζοντας τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους από εκεί!

Η Δημοτική Αστυνομία παρότι γνωρίζει το πρόβλημα από τις καταγγελίες που τις έχουν γίνει για την παράνομη στάθμευση που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τους πεζούς δηλώνει ότι το γνωρίζει το πρόβλημα αλλά δεν έχει εντολή να επέμβει!

Οι Δημοτική Αρχή πέρα από να μαζεύει τα σκουπίδια και να φτιάχνει πεζοδρόμια προ των εκλογών (Τυχαίο δε νομίζω!!!) μήπως θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό το σοβαρότατο θέμα που απασχολεί όλους τους κατοίκους της περιοχής.


Η ΑΜΦΙΘΕΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
Κάτοικοι Παλαιού Φαλήρου