AΠΗΡΓΗΣΕ Η ΕΡΤ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Τι στενοχώρια κι αυτή.
Δεν μπόρεσε χθες η Ελλάδα, να δη ΕΡΤ. Τραγωδία !!!
Μέχρι και ο ουρανός σκοτείνιασε. Και ντύθηκε (διάβαζε τα’ βαψε) μαύρα.
Είχαν λέει απεργία. Εγώ, συγχωράτε με, δεν το κατάλαβα. Εσείς ;
Ούτε εσείς το καταλάβατε ; Ε τότε …. Μπράβο . Είχε επιτυχία, η απεργία τους.
Ζητάνε λέει, συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Σύμβαση δηλαδή για το καθισιό τους.
Αφού με τη σιωπηλή τους έγκριση, οι διοικήσεις, τους έβγαλαν έξω από την εργασιακή τους δράση. Καθιστώντας τους, ανενεργούς .
Ζητάνε ακόμα τους απολυμένους συμβασιούχους πίσω …..
Γιατί ρε παιδιά ; θέλετε στην τεμπελιά παρέα ;
Αφού οι περισσότεροι, ούτε πατάτε καν. Τι να την κάνετε την παρέα ;
Για να δουλεύουν αυτοί, όταν εσείς απουσιάζετε ;
Και τι δουλειά να κάνουν ; Ε, κυρία ΠΟΣΠΕΡΤ ; Τι δουλειά να κάνουν ;
Εσύ κυρία ΠΟΣΠΕΡΤ, θέλεις το περισσότερο ξύλο.
Τα περισσότερα γιούχα. Απεργείς ….. και θα μπορούσες να έχεις, όλη την Ελλάδα στο πλευρό σου . Και την .........
ασήμαντη ταπεινότητα μου, χαλί στα πόδια σου. Εάν μια φορά, ΜΙΑ μόνο φορά, είχες κάνει απεργία, για τις αθλιότητες γύρω σου, που βλέπεις και σιωπάς.
Για τις αθλιότητες, που με την στάση σου, επικροτείς. Άπλα γιατί συμμετέχεις και συ σ’ αυτές. Κυρία ΠΟΣΠΕΡΤ με τους έμμισθους εργατοπατέρες σου. Και με την συνδιοίκηση που ασκείς ….
Πότε κάνατε απεργία, για τις σκανδαλώδεις αμοιβές του Παναγόπουλου και της παρέας του; Για τις σκανδαλώδεις αναθέσεις, με τους υπερ-κοστολογημένους προϋπολογισμούς ;
Για το 100% της παραγωγής, που ανατίθεται σε ιδιώτες, για να έχουν κάποιοι, τις προμήθειες τους …. Για τις συμπαραγωγές, που ξέρετε πόσο αμαρτωλά χαριστικές και ζημιογόνες, είναι .
Πότε κάνατε μια έντονη διαμαρτυρία, για το γεγονός ότι μετατρέπουν την ΕΡΤ, σε άσυλο ανικάνων, που εκτρέφει , ότι πετάνε, ως άχρηστο, τα ιδιωτικά κανάλια; Μια διαμαρτυρία, για το γεγονός ότι τρείς άνθρωποι, ΤΡΕΙΣ μόνο άνθρωποι, με αμφιβόλου ποιότητας και εγκυρότητας , εκπομπές, απομυζούν από το σταθμό 130.000 ευρώ περίπου την εβδομάδα, Κούλογλου, Παπαδόπουλος, Μπαξεβάνης.
Όταν η κυβέρνηση σαν …. Πακμαν, κατατρώει τις συντάξεις των γονιών μας. Φυσικά και τους μισθούς μας … Πότε κάνατε μια απεργία, για να έρθει επιτέλους και μια παραγωγή, μέσα στο μαγαζί.
Μια έστω, για τα μάτια …. Με ένα λογικό και συμβατό κόστος. Όχι όπως της κυρίας Μπιλιω Τσουκαλά, που η κάθε της εκπομπή κοστίζει στην ΕΡΤ, όσο πέντε, η επτά ανάλογες εκπομπές ιδιωτικού καναλιού.
Αφού και οι ενημερωτικές ακόμα, το μπλα-μπλα δηλαδή, κι αυτό ανατίθεται σε εξωτερικό γραφείο παραγωγής.
Μέχρι και τα ρεπορτάζ των ειδήσεων, σε πολλές περιπτώσεις, ιδιώτες τα καλύπτουν και ιδιώτες τα μοντάρουν, χρεώνοντας τα δέκα λεπτά ωφέλιμου μοντάζ , ενός θέματος, ως πέντε και έξι ώρες μοντάζ.
Τραγωδίες κυρία ΠΟΣΠΕΡΤ . Που τις ξέρεις …..
Και εσύ απεργείς , για να ενισχύσεις το ταμείο σου, με τις εισφορές των μελών, που επιδιώκεις να ξαναπροσληφθούν ……
Ε άντε από δω …..
Να τους κάνετε τι, όταν ΟΛΑ, όταν τα ΠΑΝΤΑ γίνονται έξω.
Έχετε καταντήσει την ΕΡΤ video club, όπου έρχεται το υλικό έτοιμο, για να φορτωθεί στο master και απλά να πατηθεί το κουμπάκι, για να βγει έξω, στον αέρα για προβολή …..
Και απεργείτε, γιατί; Σας λείπει κόσμος ;
Βρε άλλα σας λείπουν.
Μα να χαίρεστε, που οι Έλληνες εξακολουθούν να κοιμούνται μακάρια. Γιατί αν μαζευόντουσαν εκεί, στο Ραδιομέγαρο, με μια βρεμένη σανίδα, στο χέρι του, ο καθένας, να σας έβλεπα από πού θα …. Λακαγατε όλοι σας …. Σαν τα τρωκτικά που εγκαταλείπουν το ναυάγιο ….
Απεργήστε λοιπόν . Μόνο να μας στέλνετε, ατομικές ειδοποιήσεις, για να το παίρνουμε και χαμπάρι …..

ΛΥΣΙΑΣ