ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

Οι Μελισσιώτες αλλά κοι ευρύτερα οι κάτοικοι του Πεντελικού, της είναι ευγνώμονες και τη θεωρούν ως σκέπη προστασίας τους, επειδή ξέρουν ότι τους συντρέχει, οποιαδήποτε ώρα και αν την πάρουν στο τηλέφωνο ακόμα και την πιο ακατάλληλη, και πάντα δίνει την καλύτερη λύση στο ιατρικό πρόβλημα που παρουσιάζουν με την μοναδική ανθρωπιά και σεμνότητα που τη διακρίνει. Την ανθρωπιά και σεμνότητα της την έχουμε ζήσει και εμείς ως οικογένεια σε πολύ δύσκολες στιγμές, και μας βοήθησε να τις ξεπεράσουμε ανώδυνα.
     Μιλάμε για την- επί 25ετία υπηρετούσα το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους κατοίκους του Πεντελικού- κ. Ελενη Πολίτη, ιατρό παθολόγο, επιμελήτρια  του......... 1ου Νοσοκομείου του ΙΚΑ (πρώην Παπαδημητρίου), απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και άριστη γνώστρια της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας.
     Ευχαριστούμε ολόψυχα την κυρία Ελένη Πολίτη για τη βοήθεια που μας έχει παράσχει, όση υγεία προσφέρει να την έχει πολλαπλάσια η ίδια της, η 15χρονη κόρη της Μαρία, ο σύζυγος της Νίκος και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.    
     Παράλληλα της ευχόμαστε να πρωτεύσει και πάλι σε ψήφους- όπως κάνει από το 2002 και μετά που ασχολείται ως δημοτικός σύμβουλος στα Μελίσσια δείγμα της αναγνώρισης και ευαρέσκειας του κόσμου στο πρόσωπο της- αφού η κ. Πολίτη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μανώλη Γραφάκου « Η Πεντέλη στο ύψος της».
                                                  Οικογένεια Τ.