Ο Πάγκαλος, προαναγγέλλει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων;…

Γράφει ο Μαγια

Τι σας λέγαμε; Η «Παγκάλεια» ρουκέτα (τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί, σας διορίζαμε για χρόνια, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος) εκτοξεύθηκε για να στοχοποιήσει τους δημόσιους υπάλληλους. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σε ρόλο …λαγού, φαίνεται πως έχει αναλάβει να προετοιμάσει το έδαφος για το σχεδιαζόμενο πογκρόμ των δημοσίων υπαλλήλων. Αλλωστε πάγια πρακτική του ΔΝΤ, είναι σε όλες τις χώρες, που έχει «εισβάλει» να διατάσει αθρόες απολύσεις!
Ο Πάγκαλος μιλώντας χθες στο Mega, ήταν απολύτως σαφής: «Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο. Ποιους εργαζόμενους; Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι» και πρόσθεσε: «Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων έπρεπε να είναι 200.000 και έχει φτάσει κοντά στο ένα εκατομμύριο μαζί με τις ΔΕΚΟ, εξαιτίας των πελατειακών διορισμών στους οποίος επιδίδονταν οι κυβερνήσεις εδώ και πολλά έτη. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι».
Οι απόψεις Πάγκαλου, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, βρίσκουν ευύηκοον ους σε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης και αυτό είναι κάτι, που διευκολύνει τα σχέδια των Τροικανών…