Champions League - Τελικά αποτελέσματα...


Τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος: Μπάγερν-Ρόμα 2-0, Κλουζ-Βασιλεία 2-1

6ος όμιλος: Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας 0-1, Ζίλινα-Τσέλσι 1-4

7ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ 2-0, Μίλαν-Οσέρ 2-0

8ος όμιλος: Άρσεναλ-Μπράγκα 6-0, Σαχτάρ-Παρτίζαν 1-0 



Έληξαν όλες οι αναμετρήσεις.

Τελικά το πρώτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης (31') χρεώθηκε στον Ανίτα ως αυτογκόλ. Έτσι ο Ιγκουαΐν έχει ένα τέρμα και όχι δύο στην πρεμιέρα των ομίλων του CL.  


Έληξε ήδη το Ζίλινα-Τσέλσι (1-4) και το Άρσεναλ-Μπράγκα (6-0). 

....


ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Δεν έχει σταματήσει να σκοράρει η Άρσεναλ... Φτάνει τώρα στο 6-0 επί της Μπράγκα με αριστερό πλασέ του Κάρλος Βέλα μέσα από τη μεγάλη περιοχή (84'). Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Μεξικανό φορ στο ματς. 


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0 Η Μπάγερν Μονάχου τη Ρόμα, με προβολή του Κλόζε από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ (83').

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Σπαρτάκ Μόσχας μέσα στο "Βελοντρόμ" επί της Μαρσέιγ με αυτογκόλ του  Αθπιλικουέτα (82'), ο οποίος έστειλε με προβολή τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του Μανταντά. 


Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Ρόμα για να ισοφαρίσει, με τον Μάρκο Μποριέλο να βρίσκεται σε ένα μοναδικό τετ α τετ με τον Μπουτ, αλλά το πλασέ του να βρίσκει στα πόδια του Γερμανού γκολκίπερ. 


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Η Μπάγερν προηγείται με 1-0 επί της Ρόμα χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Τόμας Μίλερ με διαγώνιο σουτ με φάλτσο από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής. 


Δεκαπέντε λεπτά απομένουν για τη συμπλήρωση του 90άλεπτου στα 8 ματς. Τα μόνα παιχνίδια που παραμένουν χωρίς σκορ είναι τα Μπάγερν-Ρόμα (κεφαλιά στο δοκάρι από Κλόζε πριν λίγα δευτερόλεπτα) και Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι με τον Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός φορ εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του Στεκέλενμπουργκ σε σουτ μέσα από την περιοχή, πήρε το "ριμπάουντ", και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του επί του Άγιαξ (73'). 


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Σαχτάρ! Ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, Ντάριο Σρνα, ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους κόντρα στην Παρτίζαν, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που νίκησε τον Στοΐκοβιτς (71'). 


ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0 η Μίλαν! Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από Ροναλντίνιο, ο οποίος βγαίνει στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή τροφοδοτεί τον Ιμπραΐμοβιτς, ο Σουηδός άσος με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 5-0 η Άρσεναλ η οποία έχει μετατρέψει σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση με τη Μπράγκα. Σκόρερ του πέμπτου τέρματος των Λονδρέζων ο Κάρλος Βέλα (69').  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Μίλαν με τον Ιμπραΐμοβιτς! Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "ροσονέρι". Ο Ροναλντίνιο κάνει τη σέντρα, ο Μπόατενγκ παίρνει γυριστή κεφαλιά και ο "Ίμπρα" με προβολή ανοίγει το σκορ για τους Μιλανέζους (66').
 
Συμπληρώνεται το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι στιγμής έχουν μπει γκολ στα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια. 

 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Μειώνει σε 4-1 η Ζίλινα, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μετά από μπέρδεμα στην άμυνα της Τσέλσι μεταξύ Τσεχ και Ιβάνοβιτς. Χρεώνεται τελικά στον Άλεξ ως αυτογκόλ (55').

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 4-0 η Άρσεναλ. Σέντρα ακριβείας του Αρσάβιν από τα αριστερά, ο Φάμπρεγκας με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Μπράγκα πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ (53'). 


Οι κάμερες δείχνουν τον Κακά να παρακολουθεί το Ρεάλ-Άγιαξ από τα επίσημα του "Μπερναμπέου", απολαμβάνοντας αναψυκτικό με συνοδεία ξηρών καρπών. Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος θα μείναι εκτός δράσης μέχρι το Δεκέμβριο, ύστερα από εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ασταμάτητη η Τσέλσι, κάνει το 4-0 επί της Ζίλινα με σκόρερ τον Στάριτζ (48'). Αυτό είναι το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο σε όλες τις αναμετρήσεις. 


Ημίχρονο σε όλα τα ματς. Τα σκορ:

5ος όμιλος: Μπάγερν-Ρόμα 0-0, Κλουζ-Βασιλεία 2-1.

6ος όμιλος: Μαρσέιγ-Σπαρτάκ 0-0, Ζίλινα-Τσέλσι 3-0

7ος όμιλος: Μίλαν-Οσέρ 0-0, Ρεάλ-Άγιαξ 1-0

8ος όμιλος: Άρσεναλ-Μπράγκα 3-0, Σαχτάρ-Παρτιζάν 0-0.


 
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Μειώνει σε 2-1 Βασιλεία κόντρα στην Κλουζ. Ο Φράι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Στόκερ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου για τους Ελβετούς.

Συμπληρώθηκε το 40ο λεπτό σε όλες τις αναμετρήσεις.  
 

Το σκορ έχει ανοίξει μέχρι στιγμής σε 4 γήπεδα. Τα άλλα 4 παιχνίδια στα οποία δεν έχουμε ακόμα γκολ είναι τα: Μπάγερν-Ρόμα, Μαρσέιγ-Σπαρτάκ, Μίλαν-Οσέρ και Σαχτάρ-Παρτίζαν.
 
Οι δύο αγγλικές ομάδες, Άρσεναλ και Τσέλσι, κάνουν πάρτι μέχρι στιγμής, καθώς προηγούνται με 3-0 των αντιπάλων τους. Παίρνουν κατά κάποιο τρόπο και εκδίκηση για το γεγονός ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έμειναν στην ισοπαλία την Τρίτη.  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 3-0 η Άρσεναλ με σκόρερ τον Σαμάκ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή (34'). "Καθαρίζει" ουσιαστικά την αναμέτρηση με τη Μπράγκα.  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0 η Άρσεναλ επί της Μπράγκα. Ο Φάμπρεγκας βγάζει εξαιρετική ασίστ για τον Αρσάβιν, και ο δεύτερος με σουτ από τα αριστερά τη μεγάλης περιοχής διπλασιάζει τα τέρματα για τους "κανονιέρηδες".  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Ρεάλ τον Άγιαξ με σκόρερ τον Ιγκουαΐν.
 
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 3-0 η Τσέλσι. Εκτέλεση φάουλ του Μαλουντά από τα δεξιά, η κεφαλιά του Τέρι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Ανελκά με απευθείας πλασέ εξ επαφής την έστειλε στα δίχτυα της Ζίλινα.  
 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  2-0 η Τσέλσι με σκόρερ τον Ανελκά, με πλασέ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Ζίλινα.

  
Δεύτερη καλή ευκαιρία για τη Ρεάλ στον αγώνα. Ο Ντι Μαρία μπήκε ωραία στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, με το πλασέ του με το αριστερό να καταλήγει στην αγκαλιά του Στεκέλενμπουργκ.  
 
Σε ένα από τα πιο "εμπορικά" ματς της ημέρας, στην "Αλιάντς Αρίνα", Μπάγερν και Ρόμα παραμένουν χωρίς σκορ, με τους Βαυαρούς να έχουν μέχρι στιγμής την πρωτοβουλία των κινήσεων. 

Συμπληρώθηκε το πρώτο 20άλεπτο στους αγώνες. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα μισά στο Κλουζ-Βασιλεία )2-0). 

Δοκάρι ο Ιγκουαΐν στο Ρεάλ-Άγιαξ. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Ρεάλ του Μουρίνιο να ανοίξει το σκορ κόντρα στον "Αίαντα".








ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0 η Κλουζ επί της Βασιλείας, με σκόρερ τον Τραορέ στο 12'. 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Τσέλσι επί της Ζίλινα με σκόρερ τον Εσιέν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ανελκά (13'). 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στη Μπράγκα στο 9',με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φάμπρεγας.
 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 η Κλουζ με κεφαλιά του Ράντα μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Κερδίζει πέναλτι η Άρσεναλ σε ανατροπή του Σαμάκ από τον γκολκίπερ της Μπράγκα, Φελίπε.

Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο χωρίς να έχει ανοίξει το σκορ σε κάποιον από τους 8 αγώνες της βραδιάς.



Με μεγάλες αναμετρήσεις συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική του Champions League.


Ξεχωρίζει η γερμανοιταλική μάχη ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρόμα, όπως και η κόντρα του ''Μπερναμπέου'', όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Άγιαξ.