Ο Βγενόπουλος αποδέχεται την πρόταση Τζίγγερ

Με δηλώσεις του στον SENTRA FM ο Ανδρέας Βγενόπουλος πριν από λίγο εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, επιβεβαιώσε  για το ραντεβού που έκλεισαν Πατέρας, Βγενό και Τζίγκερ και έκανε λόγο για νέα εποχή εφόσον όλα πάνε καλά.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:
«Η επιστολή του κ. Βαρδινογιάννης λέει κάποια πράγματα γενικά. Η πρώτη αντίδραση είναι πως κι εγώ και ο Νίκος φυσικά είμαστε πολύ θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη και μάλλον την Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή».

Για το εάν αιφνιδιάστηκαν: «Για τον  Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα ναι με αιφνιδίασε η πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη.  Αυτό διότι οι........
προτάσεις που του είχαμε κάνει πριν από λίγο καιρό ήταν πιο συμφέρουσες γι αυτόν, αλλά τότε είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για αυτό τον λόγο. Η χαρά όλων είναι το καλό του Παναθηναϊκού. Εάν μπορεί να υλοποιηθεί η πρόταση μιλάμε για μια νέα ημέρα».
Για την συνομιλία με τον Τζίγκερ: «Ηταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου γιατί πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά. Ανεξάρτητα απο το έαν έχουμε καταλάβει καλά την πρόταση και τι θα συμβεί μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε.

Για την ερμηνεία που δίνει στην κίνηση του Τζίγκερ: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το γεγονός πως την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού να πάμε με θετική διάθεση στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας. Εχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία. Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κτλ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή».