Νέα επίθεση στον Φούρα για τη …γίδα

Γράφει ο Μαγια


Γελάει και το παρδαλό κατσίκι στην Πάτρα, με την μνημειώδη ρήση του πρώην προέδρου της Ευρωπαικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Δημ. Δημητρόπουλου, ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Πατρέων «κατελήφθη με τη γίδα στους ώμους του».
Περί …γίδας και ο λόγος της επίθεσης του υποψήφιου δήμαρχου Γιαν. Δημαρά, στον Α. Φούρα. Με αφορμή τη διοργάνωση του διεθνούς σιρκουί για καρτ (Patras International Circuit Kart - P.I.C.K.), που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το προσεχές Σαββατοκύριακο, εγκαλείται η απερχόμενη Δημοτική Αρχή για «την αδιαφάνεια με την οποία διαχειρίστηκε τα οικονομικά της διοργάνωσης, την πλήρης απουσία προϋπολογισμού για μια διοργάνωση μεγάλου κόστους και την υψηλή οικονομική επιβάρυνση του δημοτικού ταμείου που αυτή συνεπάγεται».
Βέβαια ο Γιάν Δημαράς, θα ήταν πειστικός εάν την ίδια ευαισθησία, για θέματα διαφάνειας, επιδείκνυε και για τα χουβαρνταλίκια του…«φουριστάν», στη φιέστα των «χαρλεάδων», που έστησαν «το παντός καιρού τρωκτικό και οι λοιποί κολλητοί»!!!
Γιατί σιωπά άραγε; Μήπως επειδή εμπλέκονται και δικοί του συνεργάτες;…
Και επί τη ευκαιρία. Ως πότε θα........ περιμένουν οι πατρινοί από την καταχρεωμένη δημοτική αρχή, που σε αγαστή συνεργασία με τη νομαρχία, σε περίοδο άγριας λιτότητας, δαπάνησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (το ακριβές ποσό κρατείται μυστικό…), να προβούν, με απόλυτη διαφάνεια, σε λεπτομερή οικονομικό απολογισμό της αμφιλεγόμενης διοργάνωσης; Να υπενθυμίσουμε στον …ξεχασιάρη Α. Φούρα ότι, εκκρεμεί δημόσια δέσμευσή του!
Πάντως η σιωπή, εν προκειμένω, δεν είναι χρυσός, είναι συνενοχή…