Κίνηση μετ΄εμποδίων

 Μετ΄ εμποδίων θα εκτελεστούν το προσεχές τριήμερο τα δρομολόγια του ΟΣΕ, εξαιτίας των συνεχιζόμενων στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου, που παρουσίασε πρόσφατα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας.

    Συγκεκριμένα, Δευτέρα και Τρίτη έχουν προγραμματιστεί τρεις 3ωρες στάσεις εργασίας 6 με 9 το πρωί, 2 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα και 9 με 12 το βράδυ. Την Τετάρτη η στάση εργασίας είναι 5ωρη από τις 12 το μεσημέρι.

    Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας δεν θα κινηθούν οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο Προαστιακός.

    Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 28 του μηνός, τα δρομολόγια του Μετρό, σε όλο το μήκος του δικτύου του, συμπεριλαμβανομένης κα.........ι της διαδρομής από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΜΕΛ, της Εταιρίας Λειτουργίας του Μετρό.

    Εργασίες στο δίκτυο του ΗΣΑΠ

    Κλειστό έως και την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου θα παραμείνει το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ­- ΕΙΡΗΝΗ, λόγω των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

    Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ15.

    Από την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010 θα λειτουργούν κανονικά οι αποβάθρες (Ανόδου - Καθόδου) των σταθμών ΠΕΡΙΣΣΟΥ & ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τέλος του έτους παραμένει κλειστό το τμήμα: ΑΤΤΙΚΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τις γραμμές του ΜΕΤΡΟ 2 & 3.