Κατσιφάρας για περιφερειάρχης στη Δ. Ελλάδα, Κατσικόπουλος για Δήμαρχος στην Πάτρα.Οι άλλες Υποψηφιότητες του ΠαΣοΚ

Γράφει ο Μαγια

Ό κύβος ερρίφθη. Ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προορίζεται ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Αχαΐας, Απόστολος Κατσιφάρας. Νωρίς το μεσημέρι ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Απόστολο Κατσιφάρα, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ  και σύμφωνα με πληροφορίες του ανακοίνωσε την απόφασή του. Ετσι, είναι πλέον μονόδρομος η υποψηφιότητα του νομάρχη Αχαΐας Δημ. Κατσικόπουλου, στον δήμο Πατρέων.
Η επιλογή Κατσιφάρα, «χρυσώνει το χάπι» στον νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Θ. Σώκο, που διεκδικούσε με αξιώσεις το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη.
Ο Δ. Κατσικόπουλος, αρνείται -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- και σε μια έκρηξη θυμού φέρεται να είπε «ή περιφερειάρχης ή τίποτε...».
Επίσης το κατώφλι της Ιπποκράτους πέρασε η Κατερίνα Μπατζελή, η οποία προτείνεται από την επιτροπή επιλογής υποψηφίων για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκαν ακόμη ο βουλευτής Καβάλας Μιχάλης Τιμοσίδης (περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης), ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος (περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας) και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας).
Ακόμη, "κλεισμένη" θεωρείται η υποψηφιότητα του υφυπουργού Οικονομίας, Σταύρου Αρναουτάκη, για την περιφέρεια Κρήτης, ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, φέρεται να προορίζεται για την περιφέρεια Ηπείρου.
Μέχρι την Κυριακή όλα είναι ανοικτά .