Το ψηφοδέλτιο του Γκιουλέκα

Της Χρύσας Κυριακού

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα όνομα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Κώστα Γκιουλέκα για το δήμο Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών πολλές γυναίκες όπως η Άννα Ευθυμίου, η Αριάδνη Νούκα και η Μελίνα Δερμεντζοπούλου. Η αναπληρώτρια γραμματέας Νέων Τεχνολογιών της ΝΔ Άννα Ευθυμίου έχει πει ήδη το «ok» στον Κ. Γκιουλέκα ενώ θετικά φαίνεται πως τελικά έχουν απαντήσει και η Αριάδνη Νούκα αλλά και η κόρη του βουλευτή Έβρου της ΝΔ, Μ. Δερμεντζοπούλου, η οποία διατηρεί πολύ φιλικούς δεσμούς με τον υποψήφιο δήμαρχο.

Μια θέση στο ψηφοδέλτιο του εκλεκτού της ΝΔ για τον κεντρικό δήμο της πόλης έχουν ήδη κλείσει και αρκετοί νέοι άνθρωποι, όπως ο αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Θάνος Κουλουτμπάνης, ο γιος του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης Κ. Εγγλέζου, Πέτρος ........
Εγγλέζος, ο γιος του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Θ. Ασπασίδη, Γιώργος Ασπασίδης, ο διαμερισματικός σύμβουλος Δημήτρης Γιαννακουδάκης, αλλά και οι Γιώργος Κιοσσές και Μάκης Κυριζίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως σίγουρα συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο θεωρούνται επίσης ο πρώην διευθυντής Τροχαίας Κώστας Μπλετσογιάννης ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Αγγούρας, ο Θόδωρος Τοσουνίδης και ο δημοσιογράφος Ηλίας Πανάς. Τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει εντείνει τις επαφές του με υποψήφιους… υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του, ώστε τις επόμενες ημέρες να καταφέρει να το ανακοινώσει. Σύμφωνα με το επιτελείο του κ. Γκιουλέκα, ο ίδιος θα επιθυμούσε να κάνει την ανακοίνωση κατά την επίσκεψη και παραμονή του Α. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο χρόνος τον πιέζει και το πιθανότερο είναι η ανακοίνωση να γίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.