ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θα ξυρίσει μουστάκι?


Παιδιά σας γράφω από τη Χερσόνησο. Πολλά συγχαρητήρια για το blog σας. Τα συγχαρητήρια δεν αφορούν μόνο την αισθητική σας αλλά και το περιεχόμενο, τα γραφόμενα, ακόμα και η επιλογή θεμάτων.

Έμαθα κάτι που δεν είναι σοβαρό βέβαια αλλά σας το λέω και αν μπορείτε ψάξτε το (δεν ξέρω αν είναι εύκολο βέβαια…θα καταλάβετε) γιατί νομίζω ότι αξίζει.

Η γυναίκα μου είναι στο προσωπικό ενός αρκετά γνωστού μεζεδοπωλείου «τα Πέτρινα» εδώ στη Χερσόνησο και το 31 Ιουλίου το βράδυ ο κ. Παπανδρέου πήγε εκεί με μεγάλη παρέα να φάει. Η γυναίκα μου δεν πολυασχολείται και δεν αναγνώρισε κανένα άλλο πλην της γυναίκας του Παπανδρέου που καθόταν δίπλα του. Πάντως από ό,τι μου ‘πε ήταν και ξένοι στη παρέα Την ώρα που σέρβιρε η γυναίκα μου το ζεύγος Παπανδρέου (οι οποίοι όπως και να’χει μου είπε ήταν ευγενέστατοι) άκουσε τον Πρωθυπουργό να λέει σ’ένα κύριο απέναντί του στο τραπέζι κατά λέξη: «ναι…δυστυχώς έχασα στοίχημα με τον Νίκο και πρέπει να το έχω ξυρίσει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο» και στο καπάκι πριν τελειώσει τη φράση του στον απέναντι πετάχτηκε η γυναίκα του και κάνει «άσε…..αντρική τιμή και χαζομάρες….και επιμένει» κάπως αγανακτησμένη…….

Στον μόνο που το έχω πει είναι ο Βαγγέλης Σιάφακας της Ελευθεροτυπίας που είναι πολύ φίλος.

Τι έγινε ρε παιδιά?……........
Θα ξυρίσει το μουστάκι του για ένα στοίχημα?

Μπαίνει ο Σεπτέμβριος και ο Γιωργάκης με νέο λουκ και χωρίς μουστάκι θα μας π………?

Πάντως θα έχει το γέλιο του σε συνδυασμό με τη φαλάκρα του.



Πολλά συγχαρητήρια και πάλι!

Σάκης Π. από την όμορφη Χερσόνησο.