Συνεχίζει το Ευρωπαικό ταξίδι ο Αρης


Ιδρωσε αλλά κατάφερε να προκριθεί στα playoffs του Europa League ο Αρης. Οι Κίτρινοι με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που πέτυχε και τα δύο γκολ (19', 74') αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Γιαγκελόνια και θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής (6/8) στη Νιόν της Ελβετίας. Επεισόδια πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκαν 2-1 οι Πολωνοί.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς από την αρχή του μέχρι και το ημίχρονο οπαδοί της Γιαγκελόνια προκαλούσαν τους οπαδούς του Αρη. Πριν αρχίσει το παιχνίδι, στην Γρηγορίου Ε' έξω από την Θύρα 1 όταν έφτασαν οι 200-250 φίλαθλοι της Γιαγκελόνια, κάποιοι Πολωνοί οπαδοί προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον κλοιό της αστυνομίας κάτι που εκνεύρισε τους οπαδούς του Αρη. Κάτι παραπάνω δεν συνέβη εκείνη την χρονική στιγμή, ωστόσο, υπήρξε αλλόγιστη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι αποπνικτική.

Κατόπιν, στο 28ο λεπτό και ενώ εξελισσόταν ο αγώνας επεισόδια εκτυλίχθηκαν από οπαδούς της Γιαγκελόνια που πετούσαν φωτοβολίδες προς...........
τους οπαδούς του Αρη ενώ ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Αιτία αποτέλεσε ένας ανεγκέφαλος οπαδός της πολωνικής ομάδας ο οποίος σκαρφάλωσε στην θύρα όπου φιλοξενούνται και πέταξε φωτοβολίδα προς τους φίλους του Αρη.

Στην συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν ο οπαδός της Γιαγκελόνια συνελήφθη από ανθρώπους του γηπέδου, ωστόσο καθόταν στον πάγκο του τέταρτου διαιτητή, χωρίς να έρθει κάποιος αστυνομικός για να τον συλλάβει και να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου. Εν τέλει, στο τέλος του ημιχρόνου ο οπαδός μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του Αρη εκτός γηπέδου.