Το παιχνίδι

Γράφει ο Alex Mark.

Η επικαιρότητα πραγματικά με τρομάζει. Προμηνύονται καιροί χαλεποί, γεμάτοι αβεβαιότητα, πανικό, σήψη και δυσωδία. Θέλω να σας δείξω κάτι, παρακαλώ δείτε το, είναι μόνο 5 λεπτά για πράγματα τόσο ενδιαφέροντα που θα επηρεάζουν την υπόλοιπη ζωή σας: http://www.youtube.com/watch?v=EewGMBOB4Gg&feature=related πατήστε στο cc και βάλτε ελληνικούς υπότιτλους. Από 23.52 μέχρι 27.13.

ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΙΚΕΙΟ;;;;;;;;;;

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ:

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&ID=58298

Θέλετε να μιλήσουμε για το ασφαλιστικό;;; Νομίζω πως δεν χρειάζεται.

Θέλετε να μιλήσουμε για τις τράπεζες;;

http://www.bankingnews.gr/Όλη-η-ενημέρωση/item/4476-συνδυαστική-πρόταση-εξαγοράς-υπέβαλλε-η-πειραιώς-στην-ατε-και-το-ττ-έναντι-701-εκατ-–-θα-την-αποδεχθεί-το-δημόσιο-–-έτοιμες-να-υποβάλλουν-προσφορά-εθνική-και-eurobank αντιγράφω από το κείμενο «Η πρόταση της Πειραιώς ουσιαστικά εμπεριέχει discount 30% με βάση τις τρέχουσες χρηματιστηριακές τιμές»

Παρακάτω στο βίντεο λέει για το ........
τι πάθαιναν όσοι δεν συμφωνούσαν με την πολιτική του Δ.Ν.Τ.

Ας μεταφερθούμε λοιπόν λίγο πιο βόρεια, σε μία άλλη χώρα που ήλεγχε το Δ.Ν.Τ.

Σας παρακαλώ, για δείτε εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=11034953

Και μετά;;;;;;

http://www.skai.gr/news/finance/article/147018/i-nolonia-exasfalise-daneiakes-diekolunseis-ano-to-dd-/ αντιγράφω πάλι από το κείμενο: «Ο συγκεκριμένος τύπος δανείου διατίθεται σε χώρες που θεωρείται πως έχουν καλή διαχείριση και "επινοήθηκε για σκοπούς αποτροπής κρίσεων".

Το αίτημα υπεβλήθη μετά το θάνατο του Πολωνού προέδρου και του διοικητή της κεντρικής τράπεζας της χώρας σε αεροπορικό δυστύχημα στις 10 Απριλίου.»

ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Δείτε τα δύο βίντεο, τα συστήνω ανεπιφύλαχτα.