ΖΩΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γράφει ο Κων/νο; Μαργαρίτης

Οι υποψηφιότητες για το Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν φτάσει αισίως τις 10!! Προσωπικές φιλοδοξίες, διάθεση προσφοράς για την πόλη, τάσεις αυτονόμησης, οδήγησαν πολλά πρόσωπα να παρουσιάσουν την υποψηφιότητά τους για τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Μου έκανε εντύπωση η επανεμφάνιση παλαιών προσώπων ( Μπουτάρης - Παπαθεμελής - Μπαρμπουνάκης ), που ενώ κατά καιρούς δήλωναν ότι η πόλη και η χώρα χρειάζονται σύγχρονους πολιτικούς και πολιτικές, οι ίδιοι δεν παραμέρισαν αλλά προέβαλαν ξανά τους εαυτούς τους! Άραγε δεν υπάρχουν άλλοι ή μόνο οι ίδιοι μπορούν να οδηγήσουν την πόλη στα σύγχρονα μονοπάτια του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της;
Η Μ.Κ.Ο. ‘’Ελληνική Πολιτιστική Δράση’’ θα παρουσιάσει πολύ σύντομα τους προβληματισμούς και το πρόγραμμά της για να δοθεί ξανά ‘’ΖΩΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’’. Είμαστε μια ομάδα νέων πολιτών που θα σας αναλύσουμε τεχνοκρατικά το πρόγραμμά μας για το περιβάλλον, τον..........
πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της Θεσσαλονίκης μας, έξω από στενά κομματικά πλαίσια και λογικές.
Θα ηγηθώ αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά θα στηριχθώ στην ομαδικότητα και στις νέες ιδέες όλων των συμπολιτών μου. Η Θεσσαλονίκη αξίζει καλύτερη μεταχείριση και απαιτεί να είναι πρωταγωνίστρια η νέα γενιά. Έχουμε τις λύσεις, εφικτές, πρωτοποριακές, οικονομικές. Θέλουμε όλους τους πολίτες κοντά μας!



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ