Φέρε πίσω τα λεφτά

Τα «γυρίζουν» σιγά σιγά οι οίκοι αξιολόγησης για την κρίση χρέους που πλήττει τον ευρωπαϊκό Νότο. Από εκεί που μιλούσαν για πολύ πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας και σημαντικά προβλήματα στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο, έχουν πλέον αρχίσει να βλέπουν τα πράγματα πιο αισιόδοξα.
Χθες ήταν κορυφαίο στέλεχος της Standard & Poor’s που ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο πτώχευσης του ελληνικού δημοσίου τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
Σήμερα «χτύπησε» η Moody’s, η οποία χαρακτήρισε διαχειρίσημη την έκθεση των ευρωπαϊκών τραπεζών στα ομόλογα των χωρών – μελών της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά προβλήματα.
Ο οίκος πραγματοποίησε τεστ αντοχής στα.........
30 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πιστωτικά ιδρύματα, από τα οποία προέκυψε ότι οι δείκτες κεφαλαιακής τους επάρκειας είναι ισχυροί ώστε να αποκρούσουν πιθανές απώλειες από τις θέσεις τους σε ομόλογα της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.
Ο μέσος δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας στις τράπεζες που εξετάστηκαν βρίσκεται στο 9%, και ως εκ τούτου δεν αναμένεται μεταβολή των αξιολόγησεών τους από τον οίκο.
Γιώργο είχες δίκιο λεφτά υπήρχαν , γι αυτό φέρε τα δικά μας πίσω για να μην … άντε να μην πω.
Γιωργάκη πες κι εκείνον τον Λοβέρδο να γυρίσει πίσω τη σύνταξη της μάνας μου , το επίδομα του.
Α και να μην ξεχάσω πες κι εκείνον τον Παπακωνσταντίνου να μας γυρίσει τα λεφτά , που μας πήραν στα βενζιν-ΑΔΙΚΑ ναι μας τα πήραν άδικα .