οι παραστάσεις συνεχίζονται

Γράφει ο Ελλην Φορολογούμενος


Η UNESCO δικαιώνοντας άλλη μια φορά τις υποψίες μας ότι σαν τέτοιος φορέας σκίζει σε μ@λ@κί@ , δίνοντας την τουρκική υπηκοότητα στον Καραγκιόζη, επικυρώνοντας σχετική απόφαση που είχε ληφθεί πέρυσι από μία υποεπιτροπή της, η οποία απαρτιζόταν από εκπροσώπους έξι χωρών: της Τουρκίας, της Εσθονίας, του Μεξικού, της Βόρειας Κορέας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κένυας.
Αν αυτές οι επιτροπές απαρτιζόταν από ανθρώπους κανονικούς και όχι από ηλιθίους (στην καλύτερη περίπτωση) θα αντιλαμβανόταν το εξής απλό, ότι ο Καραγκιόζης , είναι ένας χαρακτήρας βγαλμένος μέσα από την λαϊκή ζωή και παράδοση μιας πόλης , (της Κωνσταντινούπολης ) που κάποτε κατοικούνταν από πολίτες διαφορετικών φυλών, θρησκειών και αντιλήψεων και ως τέτοιος χαρακτήρας δεν μπορεί να αποδοθεί σε κανέναν κατ΄ αποκλειστικότητα . Αυτό δε είναι εύκολα κατανοητό από κάθε άνθρωπο αρκεί αυτός να μην είναι εκπρόσωπος της UNESCO! αν δεις
έστω και μια παράσταση .
Προς το παρόν η ελληνική..........
κυβέρνηση διατρανώνει το δόγμα της ότι ο καραγκιόζης είναι σαν το ΠΑΣΟΚ δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΕ ,ΟΥΤΕ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙΜΑΡΙΑ αλλά και ούτε εκχωρείται και πολύ δεν μάλλον δεν δέχεται copyrights .